Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άφησε το μωρό στον άντρα της για λίγο - Όταν γύρισε και είδε τι κατέγραψε η κάμερα έπαθε σοκ

Απίστευτο!

30 Αυγούστου 2020 10:16
Άφησε το μωρό στον άντρα της για λίγο - Όταν γύρισε και είδε τι κατέγραψε η κάμερα έπαθε σοκ

Ένας πατέρας κατέγραψε με κάμερα αυτό που έκανε στο μωρό, όταν έμεναν μόνοι σπίτι. Μόλις το είδε η μητέρα δεν πίστευε πώς είχε αλλάξει ο χαρακτήρας του.

Ένα νέο μωρό στο σπίτι, μπορεί να φέρει πολλές αλλαγές και να αλλάξει ριζικά τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Οι νέοι γονείς, πρέπει να μάθουν πώς να συμπεριφέρονται σε ένα νέο αβοήθητο πλάσμα, το οποίο μπορεί να επικοινωνήσει μόνο με δάκρυα ή χαμόγελο. Μια νέα μητέρα, άφησε το μωρό της με τον σύζυγό της, ένα νέο και άπειρο μπαμπά, και ανακάλυψε κάτι συγκλονιστικό. Μια κάμερα μπορεί να αποδείξει τα πιο απίστευτα πράγματα, δείτε εδώ τι κατέγραψε σε μια μάντρα σκύλων.

Ο σύζυγός της φιλούσε απαλά την κοιλιά του μωρού, κάνοντας θόρυβο με το στόμα του και το παιδί το λάτρευε! Το μωρό γελούσε ανεξέλεγκτα. Η τρυφερή σχέση που έχουν οι δυο τους, είναι πολύ συγκινητική! Αυτό το βίντεο είναι τόσο ευχάριστο, που έχει γίνει viral! Παρακολουθήστε το παρακάτω!

Έβρισκαν κάθε πρωί το σπίτι τους ανάστατο κι αποφάσισαν να βάλουν κρυφή κάμερα - Όταν είδαν τι κατέγραψε "πάγωσαν"

Αυτό το ζευγάρι είχε στο σπίτι του μια γάτα κι ένα σκύλο. Όταν κάθε πρωί έβρισκαν το σπίτι τους ανάστατο αποφάσισαν να τοποθετήσουν μια κρυφή κάμερα για να δουν ποιος είναι ο υπαίτιος. Σίγουρα όμως δεν περίμεναν να δουν κάτι αντίστοιχο με αυτό που κατέγραψε η κάμερα. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια κάμερα καταγράφει κάτι απίστευτο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια μητέρα έβαλε κάμερα για να δει τι κάνει το μωρό της όταν είναι με τον πατέρα του.

Ας το παραδεχτούμε: τα σκυλιά αγαπούν την ανθρώπινη τροφή περισσότερο από τη δική τους και συνήθως αυτός είναι και μπορούν να κάνουν τα πάντα για να την αποκτήσουν.

Πάρτε για παράδειγμα τον Φριτζ, που έκλεβε το φαγητό από το πάγκο της κουζίνας. Το βίντεο θα σας φτιάξει σίγουρα την ημέρα.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε ένα γυμνό άνδρα μέσα σε πλυντήριο αυτοκινήτων - Δεν φαντάζεστε τι έκανε...

Ένας γυμνός άντρας εμφανίστηκε στο πλυντήριο αυτοκινήτων Parkland's Car and Dog Wash στο Meridan Plains, στην ακτή Sunshine. Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα στο Athensmagazine.gr

Κρατώντας τον καβάλο του, αρπάζει έναν εύκαμπτο σωλήνα από τον τοίχο και τον παραδίδει στον πλήρως ντυμένο σύντροφό του, ο οποίος στη συνέχεια αρχίζει να τον καθαρίζει, ενώ κατέγραφε την σκηνή με το κινητό. Ακόμα ένα περίεργο βίντεο που καταγράφηκε, μετά από αυτό εδώ, όπου βλέπουμε μια κοπέλα να τρώει μπροστά στον υπολογιστή της.

Μπορεί να δει να διπλώνεται και να πηδάει καθώς εκτοξεύονται, όχι μόνο νερό, αλλά και χημικά από το σωλήνα. Δεν και το πιο ιδανικό. Στη συνέχεια πηγαίνει να ξεπλυθεί.

Ο Τζέοφ Μπούεν, από το Parkland's Car and Dog Wash, είπε ότι έφτασε στη δουλειά μια μέρα νωρίτερα αυτό το μήνα για να βρει έναν από τους σωλήνες του νερού πεσμένο στο έδαφος.

Μιλώντας στο news.com.au, είπε: "Κοίταξα γρήγορα το αρχείο της κάμερας για να δω αν έγινε κάτι, και όταν είδα αυτό...έκανα πίσω. Το πρώτο υγρό που βγαίνει έχει ένα υψηλό pH, που διαλύει τη βρωμιά και τα περιττώματα πουλιών.

"Το επόμενο είναι ένα εξουδετερωτικό, με χαμηλό pH. Ήταν στο μηχάνημα και συνέχισε να κινείται, οπότε ο αισθητήρας εντόπισε ότι κάτι πάει λάθος, και έκλεισε αυτομάτως."

Όταν ρωτήθηκε από το ειδησεογραφικό πρακτορείο εάν ήταν πιθανό να καεί από το χημικό μείγμα, ο Τζέοφ πρόσθεσε: "Ναι, θα μπορούσε.Για να το κάνεις αυτό πρέπει να είσαι νέος και να έχεις νεανικό δέρμα. Θα έπιανε εύκολα φωτιά - Είναι σαν χυμός τσίλι στο δέρμα σου."

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share