Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

23χρονη μητέρα και το μωρό της πέθαναν ξαφνικά - Τότε η γιαγιά είδε στη τελευταία φωτογραφία τους κάτι ανατριχιαστικό

Θα σας κάνει να δακρύσετε

27 Αυγούστου 2020 08:31
23χρονη μητέρα και το μωρό της πέθαναν ξαφνικά - Τότε η γιαγιά είδε στη τελευταία φωτογραφία τους κάτι ανατριχιαστικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μητέρα και το μωρό της έχασαν ξαφνικά τη ζωή τους, και βύθισαν στη θλίψη την οικογένεια τους. Όταν η γιαγιά είδε την τελευταία τους φωτογραφία, "πάγωσε" με αυτό που αντίκρισε.

Η Ανίσσα Γκάνον από τη Τζόρτζια των ΗΠΑ, οδηγούσε για να πάει στη δουλειά της όταν έγινε μάρτυρας σε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο δρόμος έκλεισε, οπότε η 19χρονη αποφάσισε να τραβήξει μια φωτογραφία για να τη δείξει στο αφεντικό της και να μπορέσει να δικαιολογηθεί για την καθυστέρηση. Αυτό που δεν γνώριζε τη δεδομένη στιγμή, ήταν ότι τρεις άνθρωποι είχαν πεθάνει κατά τη συντριβή.

Τα θύματα της συντριβής ήταν η 23χρονη Χάνα Σίμονς, η καλύτερή της φίλη Λόρεν Μποτέ και η εννέα μηνών κόρη της Χάνα, Αλάνα. Πήγαιναν να συναντήσουν το γιατρό της μικρής για ένα τυπικό έλεγχο, όταν η Χάνα έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε με ένα φορτηγό. Και οι τρεις τους, πέθαναν ακαριαία.

Όταν η Ανίσσα κοίταξε τη φωτογραφία αργότερα, η θεία της παρατήρησε μια λεπτομέρεια που εκείνη δεν είχε παρατηρήσει: ήταν μια ακτίνα φωτός που έλαμπε από το συντετριμμένο αυτοκίνητο. «Φαινόταν σαν να πήγαιναν στον ουρανό», είπε η θεία της. Η Ανίσσα αποφάσισε να δείξει τη φωτογραφία στις οικογένειες των θυμάτων. Η φωτογραφία κρύβει κάτι ανατριχιαστικό και ραγίζει καρδιές, όπως και αυτή εδώ από μια αίθουσα νοσοκομείου.

Η Τζόντι Σίμονς, μητέρα της Χάνα και γιαγιά της Αλάνα, δάκρυσε όταν είδε την φωτογραφία. Η μητέρα της Λόρεν, Ντάνα Μποτέ , δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν την είδε. «Δεν ξέρετε πόσα σημαίνει αυτή η φωτογραφία για μένα», δήλωσε η Τζόντι . «Δεν μπορώ να εξηγήσω το συναίσθημα που ένιωσα. Ήταν σαν να τις παρακολουθώ να πηγαίνουν στον ουρανό», είπε η Ντάνα.

Πολλοί από αυτούς που έχουν δει τη φωτογραφία, πιστεύουν ότι η δέσμη φωτός είναι απλά μια αντανάκλαση από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου της Ανίσσα. Αλλά οι Τζόντι και Ντάνα, πιστεύουν ότι είναι κάτι πολύ διαφορετικό και αυτό τους βοήθησε να συμφιλιωθούν με την απώλεια των κοριτσιών.

Δείτε την ιστορία στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share