Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τρίδυμα λιοντάρια συναντούν το μπαμπά τους για πρώτη φορά - Αυτό που γίνεται στη συνέχεια θα σας συγκλονίσει

Απίστευτο!

26 Αυγούστου 2020 10:43
Τρίδυμα λιοντάρια συναντούν το μπαμπά τους για πρώτη φορά - Αυτό που γίνεται στη συνέχεια θα σας συγκλονίσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, μετά την ιστορία με τη μάχη 2 λιονταριών, θα σας παρουσιάσει μια συγκινητική ιστορία με τρία λιοντάρια που για πρώτη φορά είδαν το μπαμπά τους. Ποια η αντίδρασή τους;

Ως γνωστόν, αν συναντήσετε για πρώτη φορά τα παιδιά σας θα βιώσετε μια τρομερή εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα. Φανταστείτε τώρα τα παιδιά σας να είναι τρίδυμα και να τα συναντήσετε όλα την ίδια στιγμή... Αυτό ακριβώς συνέβη στο λιοντάρι -βασιλιάς του ζωολογικού κήπου του Όρεγκον-, ο οποίος συνάντησε τα μικρά του για πρώτη φορά.

Στην αρχή το αρσενικό λιοντάρι φαίνεται να ενοχλείται από τα μικρά που αμέσως προσπαθούν να παίξουν με τη χαίτη, την ουρά και τη πλάτη του. Αλλά μετά από λίγο μοιάζει σαν να τα συνηθίζει δείχνοντας που και πού στα τρίδυμα τα απειλητικά του δόντια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σήμερα μπαμπάς και μικρά έχουν πλέον συνηθίσει ο ένας την ύπαρξη του άλλου ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι άνθρωποι του ζωολογικού κήπου είδαν τον μπαμπά να περιποιείται με αγάπη τα μικρά του!

Δείτε το βίντεο:

Αυτό το λιοντάρι σώθηκε από το τσίρκο - Αυτό που έκανε όταν άγγιξε το χώμα, θα σας "λυγίσει"

Αυτό το λιοντάρι μόλις σώθηκε από το τσίρκο, έκανε μια κίνηση που έχει μείνει αξέχαστη. Μόλις δείτε το βίντεο, θα μείνετε άφωνοι.

Όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι τα λιοντάρια γεννήθηκαν για να περιφέρονται ελεύθερα, και όχι να ζούνε σε κλουβιά. Είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας, και μας το αποδεικνύει μέσα από τις μάχες του με άλλα ζώα στην άγρια φύση. Δυστυχώς για ένα λιοντάρι που ονομάζεται Will, ήταν παγιδευμένο σε ένα κλουβί και αναγκαζόταν να δουλεύει στο τσίρκο για 13 χρόνια, χωρίς ποτέ να έχει δει τον έξω κόσμο.

Ευτυχώς, ο Will διασώθηκε και απελευθερώθηκε από το κλουβί του, το 2006. Τότε τον έφεραν στο Rancho dos Gnomos Santuario στη Βραζιλία … και του έδωσαν την πρώτη πραγματική γεύση του τι σημαίνει ελεύθερος!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share