Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η απόλυτη μάχη μέχρι θανάτου δύο αρσενικών λιονταριών για χάρη ενός θηλυκού - Στο τέλος...

Απίστευτο!

25 Αυγούστου 2020 17:15
Η απόλυτη μάχη μέχρι θανάτου δύο αρσενικών λιονταριών για χάρη ενός θηλυκού - Στο τέλος...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν νομίζατε πως μόνο στους ανθρώπους οι άνδρες κάνουν «κοκορομαχίες» για χάρη μιας γυναίκας, τότε θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε, ότι αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα ζώα, με δύο λιοντάρια να δίνουν την απόλυτη μάχη μέχρι θανάτου.

Τα δύο αρσενικά λιοντάρια συναντήθηκαν και το θηλυκό... τα παρακολουθούσε, με τη μονομαχία τους να είναι ανάμεσα στις πιο άγριες που έχουμε δει, ενώ και το τέλος κρύβει μια μεγάλη έκπληξη, ενώ φοβερό είναι αυτό που κάνει ένα θηλυκό λιοντάρι πιάνοντας μια μικρή αντιλόπη.

Αμφότερα τα λιοντάρια δίνουν τεράστια μάχη και κάθε φορά, που ένας έμοιαζε να έχει πλεονέκτημα, ο άλλος έβρισκε τρόπο να αντιδράσει δυναμικά. Στο φινάλε, μην έχοντας κάποιος τελικά σαφές προβάδισμα, αποχώρησαν.

Δείτε το βίντεο:

Αυτό το λιοντάρι σώθηκε από το τσίρκο - Αυτό που έκανε όταν άγγιξε το χώμα, θα σας "λυγίσει"

Αυτό το λιοντάρι μόλις σώθηκε από το τσίρκο, έκανε μια κίνηση που έχει μείνει αξέχαστη. Μόλις δείτε το βίντεο, θα μείνετε άφωνοι.

Όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι τα λιοντάρια γεννήθηκαν για να περιφέρονται ελεύθερα, και όχι να ζούνε σε κλουβιά. Είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας, και μας το αποδεικνύει μέσα από τις μάχες του με άλλα ζώα στην άγρια φύση. Δυστυχώς για ένα λιοντάρι που ονομάζεται Will, ήταν παγιδευμένο σε ένα κλουβί και αναγκαζόταν να δουλεύει στο τσίρκο για 13 χρόνια, χωρίς ποτέ να έχει δει τον έξω κόσμο.

Ευτυχώς, ο Will διασώθηκε και απελευθερώθηκε από το κλουβί του, το 2006. Τότε τον έφεραν στο Rancho dos Gnomos Santuario στη Βραζιλία … και του έδωσαν την πρώτη πραγματική γεύση του τι σημαίνει ελεύθερος!

Η απόλυτη επική μάχη μεταξύ λιονταριού και τίγρης - Παλεύουν μέχρι θανάτου και...

Πολλές μάχες είναι φοβερές στο ζωϊκό βασίλειο, με το απόλυτο έπος, που μας καθηλώνει, να είναι ίσως αυτή μεταξύ λιονταριού και τίγρης, με την πάλη τους μέχρι θανάτου να μας κρατά άναυδους.

Σε ένα βίντεο από αληθινή μάχη, που έχει πάνω από 16.6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ένα λιοντάρι και μια τίγρη έχουν εγκλωβιστεί και αναγκάζονται να παλέψουν για την επιβίωσή τους. Αμφότεροι δε θέλουν αυτή τη μονομαχία και προσπαθούν να ξεφύγουν, αλλά σύντομα κατανοούν πως πρέπει να διεκδικήσουν τη ζωή τους, ενώ απίστευτο είναι αυτό που συμβαίνει σε λιοντάρι, όταν σκοτώνει έναν μπαμπουΐνο.

Η τίγρη στην αρχή μοιάζει να κυριαρχεί, μιας και, όπως αναφέρεται στην περιγραφή, είναι δύο χρόνια νεότερη από το λιοντάρι, αλλά για αυτόν ακριβώς το λόγο κάνει κατασπατάληση της ενέργειας της, με αποτέλεσμα το λιοντάρι στη συνέχεια να πάρει το πάνω χέρι.

Η τίγρη μένει ξαπλωμένη, αλλά το λιοντάρι δεν καταφέρνει να την αποτελειώσει, ίσως επειδή δεν είναι και αυτή η επιδίωξή του, αφού επί της ουσίας πρόκειται για παγίδα, όπου τα δύο ζώα έπεσαν εξαιτίας των ανθρώπων. Κάπως έτσι, αποχωρεί από τη μάχη, αν και αυτή δεν τελειώνει εκεί.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share