Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τον αγαπήσαμε στο "Παρά Πέντε" και τον... λατρέψαμε μετά από αυτό το υποδειγματικό ζεϊμπέκικο

Μας καθήλωσε

25 Αυγούστου 2020 13:08
Τον αγαπήσαμε στο

Το ζεϊμπέκικο είναι βαρύς χορός και αντρικός κι όταν ένας άντρας ξέρει να το χορεύει τότε σίγουρα θα αποθεωθεί. Αυτό ακριβώς συνέβη και με το γνωστό ηθοποιό όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά".

Ο ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στην αγαπημένη σειρά "Ντόλτσε Βίτα" και αγαπήθηκε ακόμη περισσότερο μέσα από το ρόλο του στο "Παρά πέντε"

Ο λόγος για τον Παύλο Ορκόπουλο, όπου σηκώθηκε να χορέψει και σείστηκε το πλατό. Όσο στην πίστα βρισκόταν ο Δημήτρης Μπάσης και ερμήνευε το "Τα δυο σου χέρια πήρανε" ο γνωστός ηθοποιός μας χάρισε ένα από τα πιο βαριά και τίμια ζεϊμπέκικα που έχουμε δει ποτέ.

Ο Παύλος Ορκόπουλος καταχειροκροτήθηκε και η πίστα γέμισε λουλούδια και όχι άδικα φυσικά μιας και μας έδειξε ένα...κρυφό του ταλέντο που πραγματικά δεν το είχαμε φανταστεί. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ηθοποιός "γκρεμίζει" αυτό το στούντιο, δείτε εδώ ένα ακόμη "βαρβάτο" ζεϊμπέκικο που άφησε τους πάντες άφωνους.

Δείτε εδώ το μοναδικό ζεϊμπέκικο:

Το ζεϊμπέκικο του Αντώνη Ρέμου στον γάμο του...που άφησε ιστορία - Τον αποθέωσαν

Ο Αντώνης Ρέμος παντρεύτηκε σε έναν γάμο ρομαντικό δίπλα στη λίμνη τη γυναίκα της ζωής του, Υβόννη Μπόσνιακ. Κάτι που όλοι θα θυμόμαστε είναι το ζεϊμπέκικό του.

Ακόμα ένα ζεϊμπέκικο τραγουδιστή που έχει γράψει ιστορία, μετά από αυτό πάνω στην πίστα. Η τελετή έγινε δίπλα στη λίμνη στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη που ήταν ένας από τους τέσσερις κουμπάρους.

Μετά την τελετή το ζευγάρι επιβιβάστηκε με την κόρη του σε βάρκα που βρισκόταν στη λίμνη δίπλα από όπου έγινε ο γάμος. Ακολούθησε δεξίωση με τον γαμπρό να χορεύει ζεϊμπέκικο και να αποθεώνεται. Επέλεξε το κομμάτι της Πίτσας Παπαδοπούλου «Θα κάνω ότι μου αρέσει».

Δείτε βίντεο με τον χορό του:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share