Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Δεν κρύβονται τα πτυχία: Το κολασμένο τσιφτετέλι της χορεύτριας που προκάλεσε "πανικό"

Μοναδική!

22 Αυγούστου 2020 14:12
Δεν κρύβονται τα πτυχία: Το κολασμένο τσιφτετέλι της χορεύτριας που προκάλεσε

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" πάντα φιλοξενεί εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος και έχει τη χαρά πολλές φορές η πίστα της να βλέπει σπάνιους χορούς, ένας εξ αυτών και το παρακάτω τσιφτετέλι.

Μια διάσημη χορεύτρια και ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή και μας χάρισε ένα μοναδικό τσιφτετέλι που μας έκανε να μην πιστεύουμε στα μάτια μας. Ο λόγος για την Αναστασία Δρακά όπου όσο ακουγόταν η "Πριγκιπέσσα" εκείνη σηκώθηκε και χόρεψε ένα μοναδικό τσιφτετέλι που "βασάνισε" όλο το αντρικό κοινό κι ακόμη περισσότερο τον Άκη Δείξιμο που τραγουδούσε για εκείνη σε απόσταση... αναπνοής. Φυσικά, αυτή δεν είναι η μόνη φορά που η συγκεκριμένη κοπέλα μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκε στο ίδιο πλατό.

Δείτε εδώ το αργό και βασανιστικό της τσιφτετέλι:

Από τα χειροκροτήματα στα... πιάτα - Το τσιφτετέλι που "αρρώστησε" τους πάντες

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και άκρως θεαματικός τις περισσότερες φορές μιας και τα γυναίκεια λικνίσματα είναι αυτά που μπορούν να καθηλώσουν τους πάντες.

Αυτό ακριβώς συνέβη όταν η πανέμορφη ηθοποιός Κωνσταντίνα Κλαψινού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπολου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και χόρεψε ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση. Η γοητευτική ηθοποιός σηκώθηκε ενώ στην πίστα βρισκόταν ο Σταύρος Σιόλας" και με τα λικνίσματα της μοίρασε απανωτά εγκεφαλικά στους παρευρισκόμενους. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική φορά που η ηθοποιός ανάβει "φωτιές", δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκε στο ίδιο στούντιο.

Δείτε το μοναδικό χορό της τραγουδίστριας:

Μύρισε... τεστοστερόνη! - Το αντρικό τσιφτετέλι που δεν περίμενε κανείς να δει

Έχουμε συνηθίσει στις πίστες να βλέπουμε γυναικεία κορμιά να λικνίζονται στις νότες του μπουζουκιού και να χαρίζουν μοναδικά τσιφτετέλια στο κοινό. Αυτή τη φορά όμως το τσιφτετέλι μύρισε.... τεστοστερόνη!

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει μεγάλους καλλιτέχνες και πρόσωπα που σπάνια εμφανίζονται στον τηλεοπτικό φακό. Στο Πρωτοχρονιάτικο λοιπόν τραπέζι του δεν γινόταν να λείπει ο σπουδαίος ηθοποιός και καλός φίλος του παρουσιαστή, Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Όσο η Κατερίνα Λιόλιου βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε το "Σαλονικιό" ο γοητευτικός ηθοποιός δεν δίστασε να ανέβει στην πίστα και να τιμήσει με ένα δικό του τρόπο την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη. Σε αυτή του την αναπάντεχη για όλους κίνηση δεν γινόταν να μην τον συνοδεύσει και ο Σπύρος Παπαδόπουλος και να χαρίσουν στους παρευρισκόμενους αλλά και τους τηλεθεατές ένα μοναδικό θέαμα. Ωστόσο, για τον παρουσιαστή της εκπομπής "Στην υγειά μας ρε παιδιά" μας έχει εκπλήξει κι άλλες φορές συνοδευόμενος από κάποια εντυπωσιακή παρουσία, δείτε εδώ το τσιφτετέλι που τον "έκαψε".

Δείτε το απολαυστικό τσιφτετέλι:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share