Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

30χρονη μητέρα πιάνει το χέρι του μωρού της λίγο πριν αυτό πεθάνει - Μέσα της όμως κρύβει ένα τεράστιο μυστικό

Θα σας συγκινήσει

21 Αυγούστου 2020 13:30
30χρονη μητέρα πιάνει το χέρι του μωρού της λίγο πριν αυτό πεθάνει - Μέσα της όμως κρύβει ένα τεράστιο μυστικό

Αυτή η 30χρονη μητέρα αποχαιρετούσε το ετοιμοθάνατο μωρό της, αλλά μέσα της έκρυβε ένα μυστικό που κανείς δεν γνώριζε. Η ιστορία τους θα σας συγκινήσει, και θα σας χαρίσει ελπίδα.

Μπορεί άλλοι να μεγαλώνουν ένας υγιές παιδί, αλλά τελικά η ζωή να τα φέρνει αλλιώς, όπως συνέβη σε αυτό εδώ το αγοράκι, αλλά για κάποιες μητέρες όλα ξεκινούν από την εγκυμοσύνη. Η Χόλι Γκόρβεατ ήταν ενθουσιασμένη όταν έμεινε έγκυος με δίδυμα, αλλά δυστυχώς όταν της ήρθε ο πρώιμος τοκετό, οι γιατροί συνειδητοποίησαν ότι τα μωρά μοιράζονταν ένα κοινό πλακούντα.

Για να σώσουν τις ζωές των μωρών, οι γιατροί ξεγέννησαν πρόωρα το ένα μωρό, οι γονείς του τον ονόμασαν Λινκ, ο οποίος ζύγιζε μόλις μισό κιλό όταν γεννήθηκε, στην 23η εβδομάδα κύησης της μητέρας του.

Εν τω μεταξύ, ο πανομοιότυπος αδελφός του Λόγκαν είναι ακόμα στη μήτρα της μητέρας τους, και η ημερομηνία γέννησής του είναι στις 26 Ιανουαρίου του 2016!

Προς το παρόν, οι γονείς παραμένουν αισιόδοξοι και θα παραμείνουν στο πλευρό του Λινκ. Βέβαια ο μικρός Λινκ είναι ακόμη πολύ ευαίσθητος, ώστε ακόμη και οι γονείς του δεν μπορούν να τον κρατήσουν προς το παρόν αγκαλιά. Η επαφή τους γίνεται μέσω της θερμοκοιτίδας.

«Γίνομαι συναισθηματική όταν τον βλέπω μερικές φορές,» είπε η Χόλι στο KOMO News. «Κρατώντας το χέρι του, κάποιες φορές, νιώθεις πολύ άσχημα που δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να κάνεις παρά μόνο να τον βλέπεις να μεγαλώνει μέσα στην θερμοκοιτίδα και να περιμένεις. Αλλά και πάλι, θέλεις να τον παρακολουθείς, ακόμα και απλά να κάθεσαι στο δωμάτιο είναι απίστευτο. »

Η μητέρα χρειάζεται ξεκούραση στο κρεβάτι μέχρι τη γέννηση του Λόγκαν, αν και ίσως δεν φτάσει μέχρι τον 9ο μήνα. Αλλά αν τελικά αυτά τα μονοζυγωτικά δίδυμα καταφέρουν να γεννηθούν με τέσσερις μήνες διαφορά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπουν στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που καταγράφτηκε ποτέ μεταξύ γεννήσεων μονοζυγωτικών διδύμων.

Παρακαλώ μοιραστείτε αυτή την ιστορία για να στείλετε τις σκέψεις και τις προσευχές σας με την οικογένεια Γκόρβεατ.

.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share