Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ο ορισμός της λέξης "τσιφτετέλι" - Χορεύει και "τρέμει" η γη

Κόλαση!

19 Αυγούστου 2020 11:47
Ο ορισμός της λέξης

Η λέξη τσιφτετέλι είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το όνομα αυτής της τραγουδίστριας μιας και δύσκολα μπορεί κάποια άλλη να συγκριθεί μαζί της. Όπου κι αν βρεθεί, είτε σε πλατό, είτε σε πίστα καταφέρνει να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Αυτή τη φορά βρέθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και... κόλασε τους πάντες με το χορό της.

Ο λόγος φυσικά για την Παόλα. Όσο η γνωστή τραγουδίστρια βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια που δεν είναι άλλο από "το τραγούδι των γύφτων" δεν δίστασε να αφήσει για λίγο το μικρόφωνο και να μας χαρίσει ένα ακόμη αισθησιακό και καυτό τσιφτετέλι όπως μόνο εκείνη ξέρει. Φυσικό ήταν το στούντιο να γίνει... "γης μαδιάμ" και να πλημμυρίσει γαρύφαλλα και σπασμένα πιάτα. Αυτή όμως ήταν μόνο μια μικρή δόση από τις χορευτικές ικανότητες της τραγουδίστριας, δείτε εδώ τον καυτό χορό της στο μαγαζί όπου εμφανίζεται.

Δείτε εδώ τον απολαυστικό χορό:

Παράτησαν τα ακουστικά κι έπιασαν τις... πίστες - Το τσιφτετέλι τους η προσωποποίηση της "κόλασης"

Οι ραδιοφωνικές παραγωγοί Ράνια Κωστάκη και Μάγκυ Χαραλαμπίδου μας έχουν συνηθίσει να μας αναστατώνουν τόσο με την αισθησιακή φωνή τους όταν τις ακούμε στο ραδιόφωνο όσο και με το κορμί τους όταν τις απολαμβάνουμε να χορεύουν.

Άκρως αισθησιακή ήταν και η εμφάνιση τους στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγεία μας" όταν ο Γιώργος Μαργαρίτης τραγουδούσε και σηκώθηκαν να μας χαρίσουν ένα ακόμη καυτό τσιφτετέλι. Όπως όλα έδειξαν τα κορίτσια το ευχαριστήθηκαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην πίστα.

Οι πανέμορφες djs όπως ήταν αναμενόμενο τρέλαναν τους πάντες με τα λικνίσματα τους και στη συνέχεια και το διαδίκτυο καθώς το βίντεο κοντεύει να ξεπεράσει τις 100.000 προβολές. Κι επειδή είμαστε σίγουροι πως ανήκετε στο fan club των εντυπωσιακών χορών, δείτε εδώ ακόμη ένα τσιφτετέλι που αναστάτωσε τους πάντες.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share