Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Μη μασάτε..." - Ο Τάσος Δούσης μιλάει για την "ψεύτικη" ευτυχία

"Αν θες να είσαι αληθινά ευτυχισμένος μην..."

18 Αυγούστου 2020 14:09
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέση για την "εικονική ευτυχία" αλλά και για τις γεμάτες χαμόγελα αναρτήσεις στα social media πήρε ο Τάσος Δούσης μέσα από τον προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της εκπομπής "Εικόνες", ο οποίος πρόσφατα μας χάρισε ένα μαγευτικό ταξίδι στη Ρόδο, θεωρεί πως όταν κάποιος είναι πραγματικά ευτυχισμένος δεν υπάρχει λόγος για διαφήμιση και δημόσια έκθεση της προσωπικής του ευτυχίας.

Ψεύτικη, λοιπόν, είναι για τον Τάσο Δούση η εκτεθειμένη ευτυχία καθώς όπως αναφέρει ο ίδιος "η ευτυχία είναι ένα πράγμα απλό... Ένας αληθινός έρωτας, να ακούς το κύμα, ένα κρασί, ένα χαμόγελο αβίαστο!".

Δείτε όλα όσα είπε ο Τάσος Δούσης στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

"Κατακάθια βουλευτές που δεν...": Ο Τάσος Δούσης κατακεραυνώνει

Θέση για το περιστατικό με τις χειρονομίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τις άσεμνες χειρονομίες του πήρε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο παρουσιαστής των Εικόνων στο Open, ο οποίος με την ευκαιρία ετοιμάζει γυρίσματα στην μαγευτική Ρόδο αυτή την περιόδο, αναφέρθηκε σε ένα αληθινό περιστατικό με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή που σε αντίστοιχη περίπτωση είχε χαστουκίσει βουλευτή του! Οι πρόεδροι και οι αρχηγοί των κομμάτων μερικές φορές πρέπει να "τακτοποιούν" τέτοιους ανθρώπους, αν όχι με σφαλιάρες, με διαγραφές!

Δείτε αναλυτικά όλα όσα τόνισε ο Τάσος Δούσης στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

"Μην πέφτουμε σε παγίδες των Τούρκων και των Αμερικάνων": Ο Τάσος Δούσης σχολιάζει τις ραγδαίες εξελίξεις στο Αιγαίο!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Αιγαίο και στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Τουρκία και ο Τάσος Δούσης πήρε θέση μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο παρουσιαστής των Εικόνων στο Open, ο οποίος με την ευκαιρία μας χάρισε ένα απίστευτο ταξίδι στην Κέρκυρα, ξεκαθάρισε πως η όλη κατάσταση με την γείτονα χώρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα των Τούρκων και τον Αμερικάνων ενώ πρόσθεσε πως δεν χαρίζουμε ούτε πόντο στο Αιγαίο!

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του Τάσου Δούση επί του θέματος στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share