Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απέβαλαν από το σχολείο αυτό το κορίτσι όταν ξύρισε το κεφάλι του - Η μητέρα του τότε ανακάλυψε στον υπολογιστή της ότι..

Θα σας συγκινήσει

17 Αυγούστου 2020 13:54
Απέβαλαν από το σχολείο αυτό το κορίτσι όταν ξύρισε το κεφάλι του - Η μητέρα του τότε ανακάλυψε στον υπολογιστή της ότι..

Αυτό το κοριτσάκι πήρε αποβολή από το σχολείο της, όταν ο δάσκαλος της είδε το ξυρισμένο της κεφάλι. Αυτό που ακολούθησε όμως, και όσα ανακάλυψε η μητέρα της στον υπολογιστή του... θα σας σοκάρουν.

H Καμρίν Ρένφο είναι 9 ετών, αλλά οι γνώσεις και η σοφία της δεν συνάδουν με την ηλικία της. Το μικρό κορίτσι από το Grand Junction, έκανε κάτι γενναίο. Ξύρισε το κεφάλι της για να στηρίξει τη φίλη της, Ντέλανι Κάμπελλ, που έπασχε από καρκίνο.

“Ένιωσα πως έκανα το σωστό”, είπε η Καμρίν στη NY Daily News. Η εντεκάχρονη Ντέλανι , διαγνώσθηκε με νευροβλάστωμα και έπρεπε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες. Έχασε δύο φορές όλα της τα μαλλιά κατά τη διάρκεια των θεραπειών της. Όταν η Καμρίν ξύρισε το κεφάλι της, έκανε τη φίλη της να νιώσει όμορφα. Η ιστορία της θα σας συγκινήσει, όπως και αυτή ενός 10χρονου που χάνει τον πατέρα του από την θανατηφόρα ασθένεια.

“Με έκανε να αισθανθώ ξεχωριστή και ότι δεν είμαι πια μόνη μου”, είπε η Ντέλανι . Θα σκέφτεστε ότι οι ενήλικες επαινούν την Καμρίν για τη πράξη της, το θάρρος της, αλλά και τη συμπαράσταση που δείχνει προς την Ντέλανι. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Όταν η Καμρίν επέστρεψε στο σχολείο, πήρε αποβολή. Οι δάσκαλοι της είπαν, “Μην επιστρέψεις έως ότου αποκτήσεις μαλλιά.”

Τα σχολεία έχουν μερικούς παράλογους κανονισμούς. Ο πιο συνηθισμένος είναι η ακατάλληλη επιλογή ρούχων, κατά τα πρότυπα πάντοτε του εκάστοτε σχολείου.

Η Γουέντι, μητέρα της Ντέλανι , αναστατώθηκε από την αντίδραση του σχολείου. Η μητέρα κοινοποίησε την ιστορία της στα social media, όπου έγινε αμέσως viral. Μετά από χιλιάδες χρήστες που διάβασαν την ιστορία και έδειξαν την υποστήριξή τους στην Καμρίν , το σχολείο αποφάσισε να επιτρέψει στη μικρή να επιστρέψει στο σχολείο. Επίσης, χαρακτήρισε αξιέπαινη την αφοσίωση που έδειξε η Καμρίν στη φίλη της !

“Πίστευα ότι ήταν κάτι πολύ δύσκολο για ένα μικρό κορίτσι να έχει την γενναιότητα να ξυρίσει το κεφάλι του για να υποστηρίξει τη φίλη της. Κάπως έτσι χτίζεται ο χαρακτήρας ενός παιδιού”, είπε η Γουέντι.

Δείτε την ιστορία της Καμρίν και της Ντέλανι παρακάτω:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share