Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λιοντάρι ετοιμάζεται να επιτεθεί, δευτερόλεπτα αργότερα όμως όταν ανοίγει το στόμα του... (Video)

Σοκ

16 Αυγούστου 2020 13:41
Λιοντάρι ετοιμάζεται να επιτεθεί, δευτερόλεπτα αργότερα όμως όταν ανοίγει το στόμα του... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε ένα πεινασμένο λιοντάρι να ξεκινάει το κυνήγι για το επόμενο γεύμα του. Ένα μικρό άγριο ζώο μοιάζει να έχει εγκαταλειφθεί από την αγέλη του.

Ο θεατής αμέσως νιώθει πολύ άσχημα καθώς φαντάζεται τι θα ακολουθήσει. Το μικρό ζώο είναι μόνο του, ευάλωτο και παντελώς ανυπεράσπιστο. Ωστόσο, όταν το κυνήγι τελειώνει συμβαίνει κάτι ανεπανάληπτο. Αντί το λιοντάρι να επιτεθεί, επικρατούν τα συναισθήματα της αγάπης και τρυφερότητας, με έκφραση σχεδόν στοργής και ενδιαφέροντος.

Λίγο αργότερα, έρχεται και ένα άλλο λιοντάρι που μάλλον θεωρεί πως βρήκε ένα εύκολο γεύμα. Αλλά το μικρό θηλαστικό προστατεύεται από τον νέο του φίλο και υπερασπιστή. Ενώ, ένας μάγκας σκύλος παίρνει στο κυνήγι ζευγάρι λιονταριών. Αυτό που γίνεται στο τέλος...

Οι εικόνες από αυτό το ξεχωριστό γεγονός που κάνουν τον γύρο του κόσμου έχουν ξαφνιάσει ακόμη και τους ειδικούς που δεν μπορούν να εξηγήσουν αυτή τη συμπεριφορά.

Σκληρές εικόνες: Λιοντάρι καταδιώκει και σκοτώνει την ύαινα με ένα μόνο δάγκωμα

Το λιοντάρι είναι ένα από τα πιο θανατηφόρα ζώα που υπάρχουν και μπορεί, με μία και μόνο κίνηση, να σε σκοτώσει και να σε κάνει εύκολη λεία του, κάτι που γνωρίζουν... πολύ καλά στη ζούγκλα.

Χαρακτηριστικό είναι το πώς καταφέρνει με ένα μόνο δάγκωμα να σκοτώσει οποιοδήποτε αντίπαλό του, όπως είναι οι ύαινες, με μία εξ αυτών να... την πληρώνει άσχημα στο κυνήγι που της έκαναν δύο λιοντάρια.

Η ύαινα ίσως νόμισε για μια στιγμή πως ξέφευγε, όπως τα κατάφερε ο ρινόκερος σε ένα άλλο περιστατικό, καθώς το θηλυκό λιοντάρι δεν μπόρεσε να την πιάσει, αλλά μόλις ανέλαβε το αρσενικό... ο θάνατός ήταν ακαριαίος και σκληρός.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκληρές και δείχνουν το λιοντάρι αυτό να την καταδιώκει, σκοτώνοντάς τη με ένα μόνο δάγκωμα. Ήταν, όμως, στο λαιμό και καίριο, αρκετό για να της αφαιρέσει τη ζωή.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share