Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επική μάχη: Καρχαρίας μάχεται με χταπόδι - Το βίντεο που ξεπερνά τις 4.000.000 προβολές

Ποιος θα φάει τον άλλο

15 Αυγούστου 2020 20:14
Επική μάχη: Καρχαρίας μάχεται με χταπόδι - Το βίντεο που ξεπερνά τις 4.000.000 προβολές
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα βίντεο που ξεπερνά τις 4.000.000 προβολές κάνει πάταγο στο ίντερνετ δείχνοντας την μάχη ανάμεσα σε έναν καρχαρία και ένα χταπόδι! Επίσης, δείτε την απόλυτη μάχη στο νερό ανάμεσα σε δύο καρχαρίες.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο o μάγκας με τα πλοκάμια θριάμβευσε. Περίμενε υπομονετικά για την κατάλληλη στιγμή και έκανε την κίνησή του, που αποδείχθηκε κρίσιμη για την έκβαση της προαιώνιας μάχης που λαμβάνει χώρα στους ωκεανούς σχεδόν από την αρχή της ιστορίας της ζωής σ’ αυτόν τον πλανήτη.

Τύλιξε τον άμοιρο καρχαρία με τα 8 πόδια του και τον έσφιξε μέχρι να επέλθει το μοιραίο. Τελικά, παρά τα προγνωστικά, το χταπόδι νίκησε τον απόλυτο θηρευτή, τον τρομερό καρχαρία και από σίγουρο γεύμα καταβρόχθισε αυτός το καημένο το καρχαριάκι.

Άνδρας σώζει αγοράκι από «τα σαγόνια του καρχαρία» - Συγκλονίζουν τα όσα κατέγραψε η κάμερα (Video)

Η συγκλονιστική στιγμή που αστυνομικός σώζει αγόρι που βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από καρχαρία καταγράφηκε στην κάμερα. Δείτε επίσης την σοκαριστική στιγμή που καρχαρίας δαγκώνει το κεφάλι 29χρονου.

Ο Adrian Kosicki ήταν εκτός υπηρεσίας και βρισκόταν στην παραλία Cocoa της Φλόριντα με τη σύζυγό του όταν διαπίστωσε πως σε κοντινή απόσταση από το αγόρι με τη σανίδα του σερφ κολυμπούσε ένας καρχαρίας.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο αστυνομικός μπήκε μέσα στη θάλασσα και τράβηξε το παιδί με τη σανίδα στην ακτή ενώ ο καρχαρίας βρισκόταν δίπλα του! Το βίντεο δημοσίευσε στο Facebook το αστυνομικό τμήμα της Cocoa και έγινε viral.

Καρχαρίες κομματιάζουν δελφίνι και το κατασπαράζουν (Video-Προσοχή σκληρές εικόνες)

Στο παρακάτω βίντεο μεγάλοι λευκοί καρχαρίες καταβροχθίζουν ένα δελφίνι. Τους δύο λευκούς καρχαρίες κατέγραψε drone κοντά στις ακτές της Καλιφόρνιας, με τους κοντινούς κολυμβητές και σέρφερ να μην έχουν πάρει χαμπάρι για το βάναυσο τσιμπούσι που λαμβάνει χώρα σχεδόν δίπλα τους.

Tο ευγενικό θαλάσσιο θηλαστικό είναι ήδη νεκρό και στην αρχή φαίνεται να το πλησιάζει ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας, που μπήγει τα δόντια του στη σάρκα του δελφινιού. Επίσης, viral έχει γίνει ένα βίντεο το οποίο δείχνει ένα τεράστιο αρπακτικό πουλί να πετά πάνω από μία παραλία της Νότιας Καρολίνας στις ΗΠΑ, κρατώντας στα νύχια του ένα μεγάλο ψάρι, το οποίο μοιάζει με καρχαρία.

Στη συνέχεια, σειρά στο φαγοπότι παίρνει ένας ακόμη λευκός καρχαρίας, με τα δύο υποβρύχια αρπακτικά να εναλλάσσονται στο κουφάρι του δελφινιού.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share