Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Ατρόμητη γυναικάρα σηκώθηκε στο τραπέζι και με το κολασμένο τσιφτετέλι της μάζεψε όλους τους καλεσμένους

Έβαλε «φωτιά» στο γλέντι

14 Αυγούστου 2020 10:58
Ατρόμητη γυναικάρα σηκώθηκε στο τραπέζι και με το κολασμένο τσιφτετέλι της μάζεψε όλους τους καλεσμένους
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

«Πάταγο» έκανε μια ατρόμητη γυναικάρα σε τοπικό γλέντι, καθώς της η ίδια σηκώθηκε στο τραπέζι, που της έφεραν, και με το κολασμένο της τσιφτετέλι μάζεψε γύρω της όλους τους καλεσμένους.

Η νεαρή κοπέλα «άναψε φωτιές», με τα κλαρίνα πριν να έχουν δώσει το ρυθμό και ορισμένους εκ των καλεσμένων να καλούν τις κυρίες να χορέψουν, έστω και παρεκινδυνευμένα, καθώς έφεραν πλαστικά τραπέζια στη μέση της πίστας.

Η μελαχρινή κουκλάρα, όμως, δεν έδειξε να... κωλώνει και σηκώθηκε στο τραπέζι, χορεύοντας και προκαλώντας αμόκ στους υπόλοιπους καλεσμένους με το λίκνισμά της, με αποτέλεσμα όλοι να έρθουν δίπλα της, όπως και η γυναίκα που... κόλασε παντρεμένους με τον χορό της.

Η στιγμή απαθανατίστηκε και η ίδια φαίνεται ξεκάθαρα πως κέρδισε τις εντυπώσεις σε αυτό το γλέντι, δείχνοντας κυρίως πως... μπρος στον χορό φόβος δεν υπάρχει.

Δείτε το βίντεο:

Το τσιφτετέλι διάσημου άνδρα που μας έφερε... κλάμα μόλις το είδαμε

Κλάμα μας έφερε το τσιφτετέλι διάσημου άνδρα, ο οποίος με τον απίστευτο χορό του έκλεψε, αν μη τι άλλο, τις εντυπώσεις στην πίστα και κέντρισε τα βλέμματα όσων βρίσκονταν στο νυχτερινό κέντρο.

Ο λόγος γίνεται για τον Χρήστο Καλλιμάνη, ο οποίος μόλις άκουσε το τραγούδι, σηκώθηκε και άρχισε... να μας τρελαίνει με την κίνησή του, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά ξεχωριστή.

Το γέλιο είναι... άφθονο με τον απίθανο χορό του, ο οποίος βέβαια είναι αρκετά γνωστός, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που τον πραγματοποιεί ο λεγόμενος και ως «Κλόουν Σούτης».

Δείτε το βίντεο:

Η νύφη σηκώνεται και αφιερώνει το αισθησιακό της τσιφτετέλι στο γαμπρό - Αυτό που γίνεται στη συνέχεια...

Τις εντυπώσεις κέρδισε η νύφη σε ένα γάμο, όχι μόνο για την όμορφη παρουσία της, αλλά και για το αισθησιακό της τσιφτετέλι, που θέλησε να αφιερώσει στο γαμπρό, μόλις σηκώθηκε.

Αυτό που γίνεται, δε, στη συνέχεια είναι φοβερό, με το ζευγάρι να χορεύει μαζί αυτό το φοβερό τσιφτετέλι και όλους τους καλεσμένους να επικεντρώνουν το βλέμμα τους σε όσα συνέβαιναν στην πίστα, αποθεώνοντας το ζευγάρι, που έδειχνε πολύ χαρούμενο.

Οι δυο τους έβαλαν «φωτιά», χορεύοντας αδιάκοπα και δείχνοντας... πώς γίνεται το σωστό τσιφτετέλι, με την νύφη να έχει τρελάνει άπαντες με όσα έκανε.

Στο τέλος, δε, ο γαμπρός τη σηκώνει στα χέρια του μέσα σε χαμόγελα και η σύζυγός του δεν τον άφηνε... στιγμή, σε ένα υπέροχο στιγμιότυπο για τους νεόνυμφους.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share