Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η ζεμπεκιά του Καλούδη που "έγραψε ιστορία" στην ελληνική τηλεόραση

Ανεπανάληπτος

13 Αυγούστου 2020 13:26
Η ζεμπεκιά του Καλούδη που

Η ελληνική τηλεόραση έχει ζήσει πολλές ένδοξες στιγμές και μας έχει χαρίσει αμέτρητες "ιστορικές" σκηνές από διάφορες σειρές. Μια εκ των οποίων και το απόλυτο ζεϊμπέκικο που ακολουθεί.

Tον Οκτώβριο του 1995 έκανε πρεμιέρα στο MEGA η σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Λευτέρη Παπαπέτρου, Ντόλτσε Βίτα, η οποία είναι μέχρι σήμερα μια από τις δημοφιλέστερες ελληνικές σειρές της δεκαετίας του ’90. Η Χριστίνα, ο Αντώνης, η Σάσα, η Ασπασία, η γιαγιά, η Ντορίτα, η Σόφη, ο Λουκάς και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της σειράς μας έκαναν παρέα για δυο τηλεοπτικές σεζόν και μέχρι σήμερα δε βαριόμαστε να βλέπουμε ξανά και ξανά τα επεισόδιά τους.

Ο Αντώνης Καλούδης, κατά κόσμον Θανάσης Ευθυμιάδης εκείνη την περίοδο είναι το απόλυτο αρσενικό και έκανε θραύση σε όλο το γυναικείο κοινό. Ποιος μπορεί να ξεχάσει λοιπόν το θρυλικό του εκείνο ζεϊμπέκικο όταν πάνω στην απογοήτευση και τον καημό του όπως ο ίδιος έλεγε σηκώθηκε και χόρεψε και "γκρέμισε" ένα ολόκληρο μαγαζί για τα μάτια της αγαπημένης του, Χριστίνας;

Φυσικά και μιλάμε για μια σκηνή όπου μένει ανεξίτηλη στη μνήμη μας μαζί με το εξίσου εντυπωσιακό ζεϊμπέκικο από τη σειρά "Δύο ξένοι" που μας χάρισε ο Νίκος Σεργιανόπουλος.

Δείτε εδώ το εντυπωσιακό ζεϊμπέκικο του Καλούδη:

Θυμήθηκε τα παλιά: "Χάρισε" το πιο τίμιο ζεϊμπέκικο του στην άλλοτε αγαπημένη του

Eχει χαρακτηριστεί ως το "απόλυτο αρσενικό" και όχι άδικα μιας και μιλάμε για έναν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς και πολιτικούς. Πέραν όμως της γοητείας του, είναι και αρσενικό παλαιάς κοπής όπως θα έλεγαν κάποιοι κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το βαρύ του ζεϊμπέκικο.

Ο λόγος φυσικά για τον Απόστολο Γκλέτσο ο οποίος βρέθηκε στην συναυλία της Άννας Βίσση με τίτλο «Mόνο η αγάπη» στην Λευκωσία. Η συναυλία ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό, για το ίδρυμα "Σοφία για τα παιδιά" και πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν του για να ενισχύσει τον σκοπό.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν αυτός όμως που έκλεψε την παράσταση. Όχι μόνο για την εμφάνιση του σε συναυλία της άλλοτε αγαπημένης του μιας και φήμες τους ήθελαν κάποτε μαζί αλλά κυρίως με ένα ζεϊμπέκικο στην πίστα ξεσήκωσε τον κόσμο. Ο ηθοποιός μας έχει δείξει κι άλλες φορές το μοναδικό του αυτό ταλέντο αλλά ποτέ δεν θα τον χορτάσουμε, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που χόρεψε σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό.

Ο ίδιος βρέθηκε λίγη ώρα πριν τελειώσει η συναυλία στις πρώτες θέσεις ενώ μόλις άκουσε το τραγούδι "Εκατομμύρια" ανέβηκε αυθόρμητα στη σκηνή εκλπήσσοντας ακόμη και την ίδια την τραγουδίστρια η οποία του φώναζε "Ευχαριστώ Αποστόλη".

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share