Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κόλασε και... παντρεμένους - Το αισθησιακό τσιφτετέλι που "άναψε φωτιές"

Μοίρασε "εγκεφαλικά"!

13 Αυγούστου 2020 12:47
Κόλασε και... παντρεμένους - Το αισθησιακό τσιφτετέλι που

"Φωτιές άναψαν" στο σπίτι γνωστού ηθοποιού όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και εθεάθη να χορεύει ένα άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι αγκαλιά με νεαρή καλλονή συνάδελφό.

Ο λόγος για τον Χρήστο Σπανό και την Κωνσταντίνα Κλαψινού όπου όσο ο Κώστας Καραφώτης βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε το κομμάτι "Στην αγορά του Αλ Χαλίλι" χάριζαν στο κοινό ένα από τα πιο καυτά τσιφτετέλια. Όσο η ηθοποιός λικνιζόταν στο ρυθμό του κομματιού τόσο... "ζάλιζε" τους πάντες και φυσικά τον παρτενέρ της. Μην ξεχνάμε πως ο γνωστός ηθοποιός είναι παντρεμένος με μια υπέροχη οικογένεια και προφανώς ένας τέτοιος χορός δεν θα την έκανε και ιδιαίτερα... περήφανη. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό τσιφτετέλι που έχει αφήσει τους πάντες άφωνους, δείτε εδώ το μοναδικό τσιφτετέλι που αφιέρωσε μια νύφη στον γαμπρό.

Δείτε εδώ το αισθησιακό τσιφτετέλι του ηθοποιού με τη νεαρή συνάδελφό του:

Λίγο πριν γίνει μανούλα "ζάλισε" με το αισθησιακό της τσιφτετέλι

Ελληνίδα ηθοποιός χόρεψε τσιφτετέλι και "τρέλανε" τους πάντες! Το βίντεο στο Youtube έχει φτάσει στις 2.638.563 προβολές και όσο περνάει ο καιρός τόσο ανεβαίνουν και οι προβολές.

Η πανέμορφη ηθοποιός η οποία πρόσφατα έγινε μανούλα εκτός από το υποκριτικό της ταλέντο μας απέδειξε πως έχει πολλά ακόμη... κρυφά ταλέντα.

Ο λόγος για την... Τζένη Μπότση, η οποία στο μακρινό παρελθόν, και συγκεκριμένα το 2014, είχε βρεθεί στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και είχε χορέψει ένα τσιφτετέλι κόλαση! Αυτός όμως δεν ήταν ο μοναδικός χορός που σήκωσε το συγκεκριμένο πλατό "στον αέρα", δείτε εδώ τι συνέβη όταν ανέβηκε στην πίστα μια εντυπωσιακή δημοσιογράφος.

Φορώντας ένα λευκό στενό φόρεμα, η ηθοποιός σηκώθηκε και αναστάτωσε όλους όσους βρίσκονταν στο πλατό. Και μπορεί να έχουν περάσει χρόνια, ωστόσο το τσιφτετέλι της Μπότση κρατάει, όπως οι ταινίες της που αναστάτωσαν πριν 3 δεκαετίες!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share