Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Η νύφη σηκώνεται και αφιερώνει το αισθησιακό της τσιφτετέλι στο γαμπρό - Αυτό που γίνεται στη συνέχεια...

Έβαλε «φωτιά» στην πίστα

11 Αυγούστου 2020 14:30
Η νύφη σηκώνεται και αφιερώνει το αισθησιακό της τσιφτετέλι στο γαμπρό - Αυτό που γίνεται στη συνέχεια...
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τις εντυπώσεις κέρδισε η νύφη σε ένα γάμο, όχι μόνο για την όμορφη παρουσία της, αλλά και για το αισθησιακό της τσιφτετέλι, που θέλησε να αφιερώσει στο γαμπρό, μόλις σηκώθηκε.

Αυτό που γίνεται, δε, στη συνέχεια είναι φοβερό, με το ζευγάρι να χορεύει μαζί αυτό το φοβερό τσιφτετέλι και όλους τους καλεσμένους να επικεντρώνουν το βλέμμα τους σε όσα συνέβαιναν στην πίστα, αποθεώνοντας το ζευγάρι, που έδειχνε πολύ χαρούμενο, ενώ φοβερός ήταν ο χορός διάσημης Ελληνίδας πριν γίνει μανούλα.

Οι δυο τους έβαλαν «φωτιά», χορεύοντας αδιάκοπα και δείχνοντας... πώς γίνεται το σωστό τσιφτετέλι, με την νύφη να έχει τρελάνει άπαντες με όσα έκανε.

Στο τέλος, δε, ο γαμπρός τη σηκώνει στα χέρια του μέσα σε χαμόγελα και η σύζυγός του δεν τον άφηνε... στιγμή, σε ένα υπέροχο στιγμιότυπο για τους νεόνυμφους.

Δείτε το βίντεο:

Από τα πρωινά πλατό στα... κολασμένα τσιφτετέλια - "Πλημμύρισε" η πίστα απ' τα γαρύφαλλα

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει ζήσει πολλές ένδοξες στιγμές τόσο όσον αφορά τους καλεσμένους που έχουν φιλοξενηθεί, όσο και για τους χορούς που "έγραψαν ιστορία". Ένας τέτοιος χορός είναι και αυτό το τσιφτετέλι.

Ένα καυτό τσιφτετέλι στην αγκαλιά του Σπύρου Παπαδόπουλου χόρεψε γνωστή δημοσιογράφος, της οποία οι εμφανίσεις είναι πολύ σπάνιες. Ο λόγος για την Μπάγια Αντωνοπούλου. Τη νεαρή δημοσιογράφο την γνωρίσαμε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα" και από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στους δέκτες μας είχε φανεί γλυκήτατη.

Το... άλλο της πρόσωπο λοιπόν μας έδειξε αυτή τη φορά όταν στην πίστα βρισκόταν η Πάολα και έπειτα από παρότρυνση του Σπύρου Παπαδόπουλου σηκώθηκε να χορέψει μαζί του τσιφτετέλι και μείναμε όλοι άφωνοι.

Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σπύρος Παπαδόπουλος "ταράζεται" με έναν χορό, δείτε εδώ το τσιφτετέλι που τον έκανε να μην πιστεύει στα μάτια του.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share