Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμήθηκε τα παλιά: "Χάρισε" το πιο τίμιο ζεϊμπέκικο του στην άλλοτε αγαπημένη του

Μοναδικός!

10 Αυγούστου 2020 13:52
Θυμήθηκε τα παλιά:

Eχει χαρακτηριστεί ως το "απόλυτο αρσενικό" και όχι άδικα μιας και μιλάμε για έναν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς και πολιτικούς. Πέραν όμως της γοητείας του, είναι και αρσενικό παλαιάς κοπής όπως θα έλεγαν κάποιοι κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το βαρύ του ζεϊμπέκικο.

Ο λόγος φυσικά για τον Απόστολο Γκλέτσο ο οποίος βρέθηκε στην συναυλία της Άννας Βίσση με τίτλο «Mόνο η αγάπη» στην Λευκωσία. Η συναυλία ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό, για το ίδρυμα "Σοφία για τα παιδιά" και πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν του για να ενισχύσει τον σκοπό.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν αυτός όμως που έκλεψε την παράσταση. Όχι μόνο για την εμφάνιση του σε συναυλία της άλλοτε αγαπημένης του μιας και φήμες τους ήθελαν κάποτε μαζί αλλά κυρίως με ένα ζεϊμπέκικο στην πίστα ξεσήκωσε τον κόσμο. Ο ηθοποιός μας έχει δείξει κι άλλες φορές το μοναδικό του αυτό ταλέντο αλλά ποτέ δεν θα τον χορτάσουμε, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που χόρεψε σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό.

Ο ίδιος βρέθηκε λίγη ώρα πριν τελειώσει η συναυλία στις πρώτες θέσεις ενώ μόλις άκουσε το τραγούδι "Εκατομμύρια" ανέβηκε αυθόρμητα στη σκηνή εκλπήσσοντας ακόμη και την ίδια την τραγουδίστρια η οποία του φώναζε "Ευχαριστώ Αποστόλη".

Ο πιο γοητευτικός ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης έχει... κρυφά ταλέντα - Το ζεϊμπέκικο που άφησε τους πάντες άφωνους

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ένας από αυτούς είναι και το ζεϊμπέκικο του γοητευτικού αυτού ηθοποιού

Αυτή τη φορά ένας από τους καλεσμένους ήταν και ο γοητευτικός ηθοποιός Τάσος Νούσιας που σηκώθηκε να χορέψει ένα κομμάτι που δεν έχουμε ξαναδεί κανέναν να χορεύει πόσο μάλλον κατά αυτόν τον τρόπο. Πρόκειται για το Ederlezi του Goran Bregovic, ένα ιδιαίτερο κομμάτι που κατάφερε και το απογείωσε. Ο ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει και αμέσως όλοι άρχισαν να χειροκροτήσουν τον βαρύ και "υποδειγματικό" χορό του. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ηθοποιός μας δείχνει το ταλέντο του στο χορό, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο που θύμισε άλλες εποχές.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share