Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λίγο πριν γίνει μανούλα "ζάλισε" με το αισθησιακό της τσιφτετέλι

Θεά!

10 Αυγούστου 2020 13:08
Λίγο πριν γίνει μανούλα

Ελληνίδα ηθοποιός χόρεψε τσιφτετέλι και "τρέλανε" τους πάντες! Το βίντεο στο Youtube έχει φτάσει στις 2.638.563 προβολές και όσο περνάει ο καιρός τόσο ανεβαίνουν και οι προβολές.

Η πανέμορφη ηθοποιός η οποία πρόσφατα έγινε μανούλα εκτός από το υποκριτικό της ταλέντο μας απέδειξε πως έχει πολλά ακόμη... κρυφά ταλέντα.

Ο λόγος για την... Τζένη Μπότση, η οποία στο μακρινό παρελθόν, και συγκεκριμένα το 2014, είχε βρεθεί στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και είχε χορέψει ένα τσιφτετέλι κόλαση! Αυτός όμως δεν ήταν ο μοναδικός χορός που σήκωσε το συγκεκριμένο πλατό "στον αέρα", δείτε εδώ τι συνέβη όταν ανέβηκε στην πίστα μια εντυπωσιακή δημοσιογράφος.

Φορώντας ένα λευκό στενό φόρεμα, η ηθοποιός σηκώθηκε και αναστάτωσε όλους όσους βρίσκονταν στο πλατό. Και μπορεί να έχουν περάσει χρόνια, ωστόσο το τσιφτετέλι της Μπότση κρατάει, όπως οι ταινίες της που αναστάτωσαν πριν 3 δεκαετίες!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

"Κολάζει" κόσμο - Χορεύει τσιφτετέλι και κάνει ένα μαγαζί "γης μαδιάμ"

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, ανέβηκε στην πίστα και "τρέλανε" τους πάντες με το τσιφτετέλι της. Με το βίντεο θα πάθετε πλάκα.

Αυτή η γυναίκα σίγουρα είναι από τις πιο καυτές και σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz. Σε όποιο μαγαζί κι αν τραγουδάει γίνεται το αδιαχώρητο και με το ζόρι κινείται πάνω στην πίστα αφού τα λουλούδια μπροστά στα πόδια της σχηματίζουν βουνά. Όσες φορές κι αν την έχουμε δει να χορεύει δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της μιας και πέρα από σέξι έχει κι ένα λίκνισμα άκρως αισθησιακό που κολάζει.

Ο λόγος φυσικά για την εντυπωσιακή Πάολα, που είχε βγει στην πίστα του μαγαζιού όπου εμφανιζόταν, με άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση και πριν ξεκινήσει να τραγουδάει μας χάρισε ένα τσιφτετέλι που... μοίρασε εγκεφαλικά! Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει το μοναδικό της αυτό ταλέντο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν χόρεψε ένα αισθησιακό τσιφτετέλι στη Γερμανία.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share