Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο πιο γοητευτικός ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης έχει... κρυφά ταλέντα - Το ζεϊμπέκικο που άφησε τους πάντες άφωνους

Απλά υπέροχος!

9 Αυγούστου 2020 12:56
Ο πιο γοητευτικός ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης έχει... κρυφά ταλέντα - Το ζεϊμπέκικο που άφησε τους πάντες άφωνους

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ένας από αυτούς είναι και το ζεϊμπέκικο του γοητευτικού αυτού ηθοποιού

Αυτή τη φορά ένας από τους καλεσμένους ήταν και ο γοητευτικός ηθοποιός Τάσος Νούσιας που σηκώθηκε να χορέψει ένα κομμάτι που δεν έχουμε ξαναδεί κανέναν να χορεύει πόσο μάλλον κατά αυτόν τον τρόπο. Πρόκειται για το Ederlezi του Goran Bregovic, ένα ιδιαίτερο κομμάτι που κατάφερε και το απογείωσε. Ο ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει και αμέσως όλοι άρχισαν να χειροκροτήσουν τον βαρύ και "υποδειγματικό" χορό του. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ηθοποιός μας δείχνει το ταλέντο του στο χορό, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο που θύμισε άλλες εποχές.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Η πιο θρυλική σκηνή της ελληνικής τηλεόρασης - Το ζεϊμπέκικο που ανατρίχιασε τους πάντες

Οι Δύο Ξένοι ήταν μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό τόσο στην πρώτη της προβολή όσο και μέσα από τις επαναλήψεις. Είναι όμως μερικές σκηνές που όσα χρόνια κι αν περάσουν μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας. Μια εξ αυτών και το μοναδικό ζεϊμπέκικο του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Ο ηθοποιός που υποδύεται έναν καθηγητή δραματικής σχολής είναι στο σπίτι με τους φίλους του καθώς την επόμενη μέρα παντρεύεται και "έτσι για το καλό" όπως ο ίδιος λέει, σηκώνεται και χορεύει ένα από τα πιο βαριά και τίμια ζεϊμπέκικα που έχουν προβληθεί ποτέ από την ελληνική τηλεόραση. Είναι σίγουρα μια σκηνή που έχει χαρακτηρίσει το σπουδαίο ηθοποιό καθώς μέσα από το χορό του βγάζει "μπέσα" όπως λέει ο λαός. Αυτό όμως, δεν είναι το μοναδικό ζεϊμπέκικο που καθήλωσε το κοινό, δείτε εδώ το αξέχαστο ζεϊμπέκικο από την ταινία "Όλα είναι δρόμος".

Δείτε εδώ τη μοναδική σκηνή:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share