Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ένα κοπάδι από λιοντάρια επιτίθεται σε ένα μωρό βουβάλι - Λίγα λεπτά μετά εμφανίζεται...

Τρομακτικό!

8 Αυγούστου 2020 15:13
Ένα κοπάδι από λιοντάρια επιτίθεται σε ένα μωρό βουβάλι - Λίγα λεπτά μετά εμφανίζεται...

Τα λιοντάρια θεωρούνται ο βασιλιάς των ζώων και της άγριας φύσης και εκτός από πανέμορφα αιλουροειδή είναι και άκρως επιθετικά τις περισσότερες φορές, όπως για παράδειγμα τα πέντε εξαγριωμένα λιοντάρια που επιτέθηκαν σε ένα ρινόκερο, δείτε εδώ την ανατριχιαστική συνέχεια.

Όταν τα λιοντάρια αποφασίζουν να επιτεθούν σε άλλα ζώα φροντίζουν ώστε αυτά να είναι άρρωστα ή γέρικα ή μωρά, σε κάθε περίπτωση τα θύματα πρέπει να είναι απομονωμένα από το κοπάδι τους, αν δεν είναι, τότε η αγέλη των θηρευτών φροντίζει να οργανώσει έτσι το κυνήγι, ώστε το υποψήφιο θύμα τους να απομακρυνθεί από τα άλλα, για να εξολοθρευτεί από την αγέλη και να κατασπαραχθεί απ΄αυτήν. Όπως ακριβώς επιχείρησαν να κάνουν και με αυτό το μωρό βουβάλι! Καμιά φορά όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως έχουν σχεδιαστεί.

Σε ένα από τα πλέον υπέροχα και ενθαρρυντικά βίντεο που μας έρχονται από τη ζωή στην άγρια φύση, ένα κοπάδι βούβαλων σώζει το μικρό από τις αδηφάγες ορέξεις λιονταριών και κροκόδειλων μαζί! Η δύναμη των πολλών…

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αυτό το λιοντάρι έβαλε το κεφάλι του σε ένα βαρέλι - Αυτό που έγινε στη συνέχεια θα σας κάνει να "παγώσετε"

Το λιοντάρι της φωτογραφίας, πήγε να φάει και σφήνωσε μέσα σε ένα βαρέλι. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους!

Έχει έρθει η στιγμή που τρία αδέρφια λιοντάρια, πρέπει να ταϊστούν σε ένα ζωολογικό κήπο. Το γεύμα τους είναι κρέας που έχει τοποθετεί μέσα σε ένα βαρέλι και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να το βγάλουν έξω.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα λιοντάρι γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένα λιοντάρι συνάντησε ένα κροκόδειλο.

Ένα από τα λιοντάρια, στην προσπάθεια του να πάρει το κρέας, χώνει το κεφάλι του μέσα στο βαρέλι με αποτέλεσμα να σφηνώσει. Το κεφάλι του λιονταριού παγιδεύτηκε στο εσωτερικό του βαρελιού και εκείνο αρχίζει να τρέχει πανικόβλητο πάνω-κάτω, προσπαθώντας να απεγκλωβίσει το κεφάλι του, ενώ τα δύο εξίσου μεγαλόσωμα αδέρφια παλεύουν να το βοηθήσουν να το ξεκολλήσει.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούσαν το θέαμα με έκπληξη, ενώ μετά την ώρα του κλεισίματος του ζωολογικού κήπου, ήρθε ένας κτηνίατρος και βάρεσε στο λιοντάρι μια ένεση για να κοιμηθεί, ώστε να "σώσει" το κεφάλι του ζώου. Το λιοντάρι δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό ενώ ήταν πολύ χαρούμενο όταν κατάφερε να απελευθερωθεί.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share