Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αναστατώνει με την αισθησιακή φωνή της και "αρρωσταίνει" με το κολασμένο της τσιφτετέλι

Θεά!

7 Αυγούστου 2020 13:15
Αναστατώνει με την αισθησιακή φωνή της και

Όσες φορές κι αν τη δούμε αυτή την κοπέλα να χορεύει τσιφτετέλι δεν θα την χορτάσουμε ποτέ μιας και το λίκνισμα της έχει ένα μοναδικό τρόπο να μας καθηλώνει.

Μας αναστατώνει στο ραδιόφωνο με την αισθησιακή φωνή της μας αναστατώνει και με τους αισθησιακούς χορούς της όμως. Ο λόγος για τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας ρε Παιδιά" και μόλις σηκώθηκε να χορέψει η πίστα πλημμύρισε στα γαρύφαλλα με πρώτο και καλύτερο το συνάδελφό της Σταμάτη που την έλουσε κυριολεκτικά. Η Ράνια Κωστάκη πλησίασε τον Χρήστο Μάστορα ενώ εκείνος τραγουδούσε και χάρισε σε εκείνον έναν από τους πιο απολαυστικούς χορούς! Ωστόσο, δείτε τι συνέβη την τελευταία φορά που η ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε στο ίδιο πλατό και τρέλανε τους πάντες!

Δείτε το καυτό βίντεο:

Χώρισε και το γιόρτασε μοιράζοντας "εγκεφαλικά" με το αισθησιακό της τσιφτετέλι

Μια από τις πιο σέξι παρουσίες του Survivor πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και κόλασε τους πάντες με το τσιφτετέλι της. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μας δείχνει μια πιο θηλυκή της πλευρά μιας και πρόσφατα με το χορό της άναψε φωτιές και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, δείτε εδώ το απολαυστικό τσιφτετέλι της!

Ενώ στην πίστα βρισκόταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ερμήνευε "το τραγούδι των γύφτων" η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή σηκώθηκε να χορέψει και έκανε τους πάντες να παραληρούν!

Ο λόγος για την Λάουρα Νάργες που μπορεί ενώ ήταν παίκτρια του Survivor να χαρακτηριζόταν ως "παλτό" μιας και οι επιδόσεις της στα αγωνίσματα δεν ήταν και οι καλύτερες, με αυτό το τσιφτετέλι "κόλαση" σίγουρα μας έδειξε πως οι επιδόσεις στο χορό είναι οι καλύτερες!

Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το χωρισμό της και απ' ότι φαίνεται βρήκε ένα μοναδικό τρόπο να το γιορτάσει και να μοιράσει... "εγκεφαλικά" με τον αισθησιακό χορό της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Η προσωποποίηση της λέξης "τσιφτετέλι" - Χορεύει και αρρωσταίνει τους πάντες

Φωτιές άναψε για ακόμη μια φορά η σέξι τραγουδίστρια που όποτε τη βλέπουμε να χορεύει τσιφτετέλι δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Έχει ένα μοναδικό στυλ στο χορό που πραγματικά, μοιράζει εγκεφαλικά και σε συνδυασμό με τα άκρως αποκαλυπτικά μίνι που συνηθίζει να φοράει όταν βρίσκεται στην πίστα τότε σίγουρα μιλάμε για σκέτη κόλαση!

O λόγος φυσικά για την Πάολα που κατάφερε για μια ακόμη φορά να μας καθηλώσει μπροστά από τις οθόνες μας και να σηκώσει ένα ολόκληρο μαγαζί "στον αέρα" με τα αισθησιακά της λικνίσματα. Η καυτή τραγουδίστρια έχει μεγάλο ταλέντο στο χορό και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει συχνά, δείτε την εδώ να χορεύει ένα ερωτικό ζεϊμπέκικο όπως μόνο εκείνη άλλωστε θα μπορούσε.

Δείτε το βίντεο με το καυτό της τσιφτετέλι:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share