Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Τοποθετεί ένα μπουκάλι νερό δίπλα από το κινητό - Το αποτέλεσμα; Θα πάθετε πλάκα (Video)

Απίσυετο

7 Αυγούστου 2020 13:06
Τοποθετεί ένα μπουκάλι νερό δίπλα από το κινητό - Το αποτέλεσμα; Θα πάθετε πλάκα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας χρήστης του YouTube έκανε μια χρήσιμη ανακάλυψη με το 4G σήμα του κινητού του, και το μόνο που απαιτείται είναι ένα μπουκάλι με νερό! Ενώ, διαγράψτε αμέσως αυτές τις εφαρμογές από το κινητό σας. Σας χρεώνουν κρυφά.

Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης, που θα απενεργοποιήσει το WiFi ή τα δεδομένα κινητής και θα μπλοκάρει κάθε σήμα στο κινητό.

Αφήστε το για 3-4 δευτερόλεπτα και απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης. Η συσκευή σας θα ψάχνει σήμα ξανά. Η λειτουργία πτήσης βοηθάει τη συσκευή σας να αναζητήσει έναν κοντινό πύργο μετάδοσης κινητής τηλεφωνίας, βελτιώνοντας την ευκρίνεια του σήματος. Αν δεν έχετε λειτουργία πτήσης, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το κινητό και να το ενεργοποιήσετε ξανά.

Δείτε και μόνοι πόσο βελτιώθηκε το σήμα του Jordan με αυτή την τεχνική, που μπορεί να φανεί χρήσιμη σε επείγουσες καταστάσεις που δεν έχετε καλό σήμα.

Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι το νερό γενικά προκαλεί παρεμβολές σήματος και αποτελεί μυστήριο πως λειτουργεί, αλλά μπορούν να υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που παρεμβαίνουν στο σήμα του κινητού, όπως απόσταση από έναν πύργο μετάδοσης κινητής τηλεφωνίας, φυσικά εμπόδια, όπως βουνά, λόφοι, πυκνή βλάστηση, εκτός κάλυψης παρόχου και κατασκευή κτιρίου από μπετόν και σίδερο.

Παρακολουθήστε το ενδιαφέρον βίντεο με την τεχνική ενίσχυσης σήματος, που μπορεί να σας φανεί χρήσιμη ανά πάσα στιγμή!

Προσοχή: Γιατί υπάρχει μια μικρή μαύρη τρύπα στο iPhone σας;

Όσο και να αποκαλούμε τους εαυτούς μας ειδικούς στη χρήση του iPhone, υπάρχουν πολλά πράγματα που ακόμα δεν γνωρίζουμε. Σήμερα εντοπίσαμε κάτι που παρατηρούμε καθημερινά στο iPhone μας, αλλά πολλοί δεν ξέρουν τι ακριβώς είναι. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό πράγμα που δεν γνωρίζουμε γύρω από τα iPhone, δείτε εδώ μερικές λειτουργίες που αγνοούσατε.

Έχετε αναρωτηθεί γιατί υπάρχει μια μαύρη τρυπούλα στο πίσω μέρος του κινητού ανάμεσα στο φακό της κάμερας και το φλας; Νομίζετε ότι είναι ένα κουμπί επαναφοράς ή κάτι άλλο;

Ας το μάθουμε λοιπόν. Επίσης παρακολουθήστε το αναλυτικό βίντεο στο τέλος του άρθρου. Τι λοιπόν πιστεύετε ότι είναι;

Ένας χρήστης του Reddit σκέφτηκε ότι μπορεί να είναι κουμπί επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων και το πείραξε με μια καρφίτσα. Ναι, καλά το μαντέψατε. Βασικά, ώθησε το μικρόφωνο στο εσωτερικό της συσκευής.

Αυτή η μικροσκοπική τρυπούλα λειτουργεί ως μικρόφωνο. Γιατί βρίσκεται όμως εκεί; Το συγκεκριμένο μικρόφωνο καλείται μικρόφωνο εξουδετέρωσης θορύβων, που στην πραγματικότητα... μπορεί να μειώσει ήχους στο υπόβαθρο, έτσι ώστε ο συνομιλητής στην άλλη άκρη ακούει πεντακάθαρα τη φωνή μας. Επίσης, βοηθάει στην αναγνώριση της φωνής σας για την Siri.

Τώρα λοιπόν γνωρίζετε ότι το κινητό σας iPhone διαθέτει τρία μικρόφωνα, δύο μπροστά, και ένα πίσω που εξουδετερώνει τους περιττούς θορύβους.

Μάθετε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share