Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κάμερα καταγράφει τη στιγμή που ο σκύλος προσπαθεί να επαναφέρει το νεκρό φίλο του - Αποκλείεται να μη δακρύσετε

Ανατριχιαστικό σκηνικό!

7 Αυγούστου 2020 10:32
Κάμερα καταγράφει τη στιγμή που ο σκύλος προσπαθεί να επαναφέρει το νεκρό φίλο του - Αποκλείεται να μη δακρύσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή το νεκρό φίλο του που χτυπήθηκε από αμάξι. Το λυπημένο σκυλάκι στέκεται δίπλα του χτυπώντας τον με την πατούσα του σε μια προσπάθεια να τον ξυπνήσει. Το βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα, ανατριχιάζει, όπως σοκ προκάλεσε και η ιστορία μιας γυναίκας που έμεινε χωρίς χέρια και πόδια λόγω του σκύλου της.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, ο σκύλος μετά τις πολλές προσπάθειες, στέκεται πάνω από το πτώμα του και γαβγίζει για να τραβήξει την προσοχή. Σύμφωνα με τον κάτοικο της περιοχής που τράβηξε το βίντεο, στο βόρειο Περού, οι σκύλοι ήταν αχώριστοι. Τους έβλεπαν συχνά να κυκλοφορούν κοντά σε μια οικοδομή, μέχρι που έγινε το δυστύχημα.

Ο σκύλος που επέζησε έμεινε με το πτώμα του φίλου του για μια ώρα προσπαθώντας να το επαναφέρει. Το βίντεο κοινοποιήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, όπου πολλοί θεατές συγκινήθηκαν. Ωστόσο, πολλοί έκριναν αρνητικά αυτόν που τράβηξε σε βίντεο το περιστατικό και δε βοήθησε.

Δείτε το βίντεο:

Διψασμένος σκύλος κάνει βόλτες στους δρόμους - Τότε ένας ηλικιωμένος τον βλέπει και...

Το Athensmagazine.gr, μετά τη συγκινητική ιστορία με το σκύλο που τον παράτησε η οικογένειά του, θα σας παρουσιάσει μια εξίσου στοργική ιστορία που δείχνει έναν αδέσποτο και διψασμένο σκύλο να ξεκινάει μια... δυνατή φιλία με έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Συγκεκριμένα, μια απλή πράξη καλοσύνης σε έναν ξένο μπορεί να μην μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, αλλά να τον βοηθήσει έστω και λίγο. Μπορεί να μην έχουμε πολλά να προσφέρουμε σε άλλα άτομα, αλλά ακόμη και ένα χαμόγελο ή ένα ποτήρι νερό για να δροσιστεί μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, και αγγίζοντας τις καρδιές τους μπορεί να φτιάξει τη μέρα τους. Αλλά ας μην περιορίσουμε μόνο τις πράξεις καλοσύνης μας στους ανθρώπους. Πρέπει επίσης να δείξουμε το ίδιο επίπεδο καλοσύνης στα αδέσποτα σκυλιά.

Στην πραγματικότητα, πρέπει να είμαστε πολύ ευγενικοί σε αυτούς. Είναι τα φτωχά κουτάβια των οποίων η τύχη δεν έχει γυρίσει ακόμα. Ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγο φαγητό, κοιμούνται στους δρόμους και δεν έχουν ανθρώπους να αγκαλιάσουν. Ωστόσο, ο ηλικιωμένος άνδρας σε αυτό το viral βίντεο δεν χρειάζεται καμία υπενθύμιση σχετικά με αυτό το θέμα.

Μια γυναίκα είδε τι έκανε αυτός ο ευγενικός άντρας και κατάφερε να το βιντεοσκοπήσει με το τηλέφωνο της. Χωρίς αυτήν, δε θα μπορούσαμε να δούμε αυτήν τη γλυκιά στιγμή που μοιράστηκε ο άνθρωπος και ο σκύλος.

Ο ηλικιωμένος άνδρας -που θα δείτε παρακάτω- βοήθησε το σκύλο του δρόμου να πιει λίγο δροσερό νερό για να ξεδιψάσει δίνοντας νερό στο σκυλάκι χρησιμοποιώντας τα χέρια του. Υπάρχει μια βρύση κοντά τους, αλλά ήταν πολύ υψηλή για να φτάσει ο σκύλος. Έτσι ο άντρας ένωσε τα χέρια του και τα χρησιμοποίησε σαν ένα μπολ και έφερε το νερό στον χαρούμενο σκύλο.

Ο άντρας το έκανε αυτό αρκετές φορές και άφησε το σκυλί να πίνει το νερό από τα χέρια του. Αυτό που μας άρεσε περισσότερο αυτή τη γλυκιά στιγμή είναι το χαμόγελο που είχε ο ηλικιωμένος άνδρας. Ήταν πραγματικά χαρούμενος που μπόρεσε να βοηθήσει το σκυλί που ποτέ δεν το είχε δει.

Παρόλο που το βίντεο προσφέρει λίγες λεπτομέρειες, η τρυφερότητα μεταξύ ανθρώπου και σκύλου είναι προφανής.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share