Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό βίντεο με τη μανιασμένη επίθεση καρχαρία σε δύτες

Καρέ καρέ η σοκαριστική στιγμή!

6 Αυγούστου 2020 11:03
Ανατριχιαστικό βίντεο με τη μανιασμένη επίθεση καρχαρία σε δύτες

Δύτες μπήκαν σε σιδερένια κλουβιά και καταδύθηκαν στα νερά της Γουαδελούπης, στο Μεξικό και ανάρτησαν βίντεο από την περιπέτειά τους με έναν καρχαρία στο Facebook. Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο αμέσως έγινε viral, αυτό όμως δεν είναι το πρώτο βίντεο με πρωταγωνιστή έναν καρχαρία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ την επική μάχη ενός καρχαρία με ένα γιγάντιο χταπόδι.

Όπως φαίνεται σε αυτό, ένας τεράστιος καρχαρίας τους πλησιάζει και δαγκώνει το κλουβί χωρίς ωστόσο να φαίνεται πως έχει πρόθεση να βλάψει τους ανθρώπους μέσα σε αυτό.

Ο John Conniff της εταιρείας Island Charters είπε στο CBS8 πως είναι ένα από τους μεγαλύτερους λευκούς καρχαρίες που έχει δει τα τελευταία χρόνια, ενώ ξεκαθάρισε πως το ζώο δεν τραυματίστηκε. «Είναι τρομακτικό να βλέπεις έναν καρχαρία πέντε μέτρων δίπλα σου», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα:

Islander Charters: Great White Shark "Bullet", Mega Female

OH MY GOSH...WAIT FOR IT! Our divers had the thrill of a lifetime! Meet 'Bullet', a female Great White Mega Shark. She'll rock your world - literally! Taken with us aboard the 'Islander' at Guadalupe Island by guest Nancy Lasuzzo on 10/12/19. Best with sound on. Unbelievable, love BOTH of their big smiles! We LOVE sharks! Bullet is playing with the float on topside of the cage and was not harmed except for a chipped tooth. Not to worry, she's got hundreds to spare! #islander #islaguadalupe #greatwhitesharks #bullet #wow #cagediving #islandercharters #notscary #YOLO #onlyfearismissingout

Posted by Islander Charters, Inc. on Tuesday, October 15, 2019

Έβαλε δυνατή μουσική και βούτηξε στη θάλασσα - Η αντίδραση ενός καρχαρία θα σας αφήσει άφωνους

Το κινηματογραφικό συνεργείο του Discovery Channel έκανε ένα αφιέρωμα στους καρχαρίες και θέλησε να ανακαλύψει όλες τους τις αντιδράσεις κυρίως σε ακούσματα. Φρόντισε λοιπόν να μας ενημερώσει και για τα μουσικά γούστα των "μεγάλων ψαριών", τα οποία φαίνεται να είναι κάπως ακραία.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό βίντεο με πρωταγωνιστή έναν καρχαρία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ την επική μάχη ενός καρχαρία με ένα γιγάντιο χταπόδι.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν πως οι καρχαρίες φαίνεται να έλκονται από τις χαμηλές συχνότητες του death metal. Το τεστ έγινε υπό τους ήχους της melodic death metal / metalcore μπάντας Darkest Hour.

Δείτε το βίντεο με την επική αντίδραση του καρχαρία:

Καρχαρίας προσπαθούσε να φάει μια σαρδέλα όταν ξαφνικά κατασπάραξε τον...

Μια απίστευτη αλλά και ταυτόχρονα αστεία στιγμή μέσα στο βυθό της θάλασσας κατάφερε να αποτυπώσει στο φωτογραφικό φακό της μια έμπειρη δύτρια από τη Νότια Αφρική. Δεν είχε κακές προθέσεις ο καρχαρίας που απεικονίζεται σε μια φωτογραφία που έκανε το γύρο του κόσμου. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν καρχαρία που έχει γίνει viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν κάποιοι επισκέπτες χτυπούσαν επίμονα το τζάμι ενός ενυδρείου με καρχαρίες.

Ένας μαύρος καρχαρίας καταπίνει κυριολεκτικά ολόκληρο έναν άλλο καρχαρία και ένας τυχερός καταφέρνει να αποτυπώσει τη στιγμή.

Δεν ήταν όμως ότι ξαφνικά αποφάσισε να στραφεί στον κανιβαλισμό.

Όπως περιέγραψε η γυναίκα που έβγαλε τη φωτογραφία, στη Daily Mail το ζωντανό απλά προσπαθούσε να φάει μια σαρδέλα και φαίνεται άνοιξε πολύ και απρόσεκτο το στόμα του.

Ο «φίλος» του καρχαρία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ενώ όπως η ίδια ανέφερε οι συγκεκριμένοι καρχαρίες είναι πολύ φιλικοί και νιώθουν άνετα υπό την παρουσία ανθρώπων.

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share