Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η προσωποποίηση της λέξης "τσιφτετέλι" - Χορεύει και αρρωσταίνει τους πάντες

Δεν συγκρίνεται καμία μαζί της

4 Αυγούστου 2020 14:40
Η προσωποποίηση της λέξης

Φωτιές άναψε για ακόμη μια φορά η σέξι τραγουδίστρια που όποτε τη βλέπουμε να χορεύει τσιφτετέλι δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Έχει ένα μοναδικό στυλ στο χορό που πραγματικά, μοιράζει εγκεφαλικά και σε συνδυασμό με τα άκρως αποκαλυπτικά μίνι που συνηθίζει να φοράει όταν βρίσκεται στην πίστα τότε σίγουρα μιλάμε για σκέτη κόλαση!

O λόγος φυσικά για την Πάολα που κατάφερε για μια ακόμη φορά να μας καθηλώσει μπροστά από τις οθόνες μας και να σηκώσει ένα ολόκληρο μαγαζί "στον αέρα" με τα αισθησιακά της λικνίσματα. Η καυτή τραγουδίστρια έχει μεγάλο ταλέντο στο χορό και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει συχνά, δείτε την εδώ να χορεύει ένα ερωτικό ζεϊμπέκικο όπως μόνο εκείνη άλλωστε θα μπορούσε.

Δείτε το βίντεο με το καυτό της τσιφτετέλι:

Μελαχρινές καλλονές χορεύουν τσιφτετέλι και "βάζουν φωτιά" στην πίστα

Το πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής "Στην υγεία μας ρε παιδιά" έχει ζήσει πολλές ένδοξες στιγμές από χορούς. Αυτή τη φορά όμως, δυο γυναικάρες κόλασαν τους πάντες!

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Κλαψινού και τη Νίκη Λάμη που σηκώθηκαν να χορέψουν τσιφτετέλι και μοίρασαν "εγκεφαλικά"! Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τσιφτετέλι μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ την Κρητικιά που χορεύει και τρελαίνει τους πάντες!

Οι δύο ηθοποιοί ντυμένες στα μαύρα και οι δύο και άκρως εκθαμβωτικές σηκώθηκαν να χορέψουν το γνωστό ρεμπέτικο κομμάτι "η Λίλυ η σκανταλιάρα" και κανείς δεν περίμενε αυτό που θα γινόταν. Τα κορίτσια με τα λικνίσματα τους κατάφεραν να.... γκρεμίσουν το πλατό αλλά και το διαδίκτυο μιας και το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 28.000 προβολές!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share