Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παράτησε τις πασαρέλες και έπιασε τις πίστες - Προκαλεί ταραχή με το υποδειγματικό του ζεϊμπέκικο

Μοναδικός!

4 Αυγούστου 2020 14:31
Παράτησε τις πασαρέλες και έπιασε τις πίστες -  Προκαλεί ταραχή με το υποδειγματικό του ζεϊμπέκικο

O Νίκος Αναδιώτης αν μη τι άλλο είναι από τους πιο γοητευτικούς άντρες της ελληνικής showbiz κι ακόμα κι αν είναι low profile και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες τα κατάφερε και στην τελευταία του εμφάνιση πραγματικά μας εντυπωσίασε!

Καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγεία μας ρε παιδιά" κι ενώ η Πάολα βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε το γνωστό τραγούδι του Στράτου Διονυσίου "ποιος το είπε για τους μάγκες", ο διάσημος ηθοποιός και μοντέλο σηκώθηκε να χορέψει και "γκρέμισε" το πλατό με το βαρύ του ζεϊμπέκικο. Αυτό βέβαια δεν ήταν το μοναδικό ζεϊμπέκικο που μας καθήλωσε, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που πλημμύρισε την πίστα με γαρύφαλλα.

Δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο του γοητευτικού ηθοποιού:

Έτριξαν τα πατώματα: Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο κορυφαίου χορευτή που... μας μεράκλωσε

Ζεϊμπέκικα έχουμε δει πολλά, όπως εκείνο της Ελληνίδας καλλονής που γέμισε την πίστα με γαρύφαλλα, αλλά σαν αυτό το λεβέντικο χορό από κορυφαίο του είδους στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» υπάρχουν ελάχιστα και... μας μεράκλωσε.

Ο κορυφαίος χορευτής, που αποφάσισε να σηκωθεί σε ένα δύσκολο τραγούδι για... ζεϊμπεκιά, όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά έκανε τα πατώματα να «τρίξουν», με τον Αντώνη Ρέμο να δίνει το ρυθμό κι εκείνον να αφήνει άπαντες άφωνους.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο, άλλωστε, έχει τον χορό... στο αίμα του και έμελλε να το αποδείξει ακόμη μια φορά. Μόλις ακούστηκε το «Βραδιάζει» του Στέλιου Καζαντζίδη, που εκείνη την ώρα ερμήνευε ο Ρέμος, πήρε τη θέση του στο πλατό και «μάγεψε» άπαντες.

Η εικόνα μιλά από μόνη της και το σίγουρο είναι πως τέτοιο παλικαρίσιο χορό δύσκολα θα βρει κανείς.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share