Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκύλος θρηνεί πάνω από τον τάφο της ιδιοκτήτριας του - Το βίντεο ανατριχιάζει

Είναι τα 10 πιο θλιβερά δευτερόλεπτα που είδατε ποτέ

3 Αυγούστου 2020 10:07
Σκύλος θρηνεί πάνω από τον τάφο της ιδιοκτήτριας του - Το βίντεο ανατριχιάζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σκυλιά και γενικά τα ζώα, μας προσφέρουν χαρά, αγάπη, είναι πιστά και χαριτωμένα αλλά όταν συμβεί κάποιο τραγικό γεγονός, συμπάσχουν μαζί μας, αισθάνονται λύπη και μελαγχολούν. Όπως και εμείς...

Ιστορίες σκύλων που θρηνούν την απώλεια των ιδιοκτητών τους έχουμε διαβάσει πολλές φορές ξανά στο παρελθόν -δείτε εδώ μια εξίσου ανατριχιαστική ιστορία-. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Αλλά αυτό το βίντεο, με πρωταγωνιστή ένα σκύλο που σπαράζει πάνω από τον τάφο της ιδιοκτήτριας του, δε μπορεί να περιγραφεί με λόγια.

Σύμφωνα με την τωρινή ιδιοκτήτρια του, ο Wiley άρχισε να κλαίει με λυγμούς όταν τον πήρε μαζί της στον τάφο της γιαγιάς της, της προηγούμενης ιδιοκτήτριας του...

Ο Wiley είναι ένας σκύλος που βοηθάει βετεράνους που επιστρέφουν σπίτι τους να ξεπεράσουν το τραυματικό σοκ και τη διαταραχή μετατραυματικού στρες. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του είναι η πρώτη φορά που τον βλέπει να το κάνει αυτό.

Δείτε το βίντεο:

Σκύλος με όγκο εγκαταλείπεται μαζί με το φίλο του - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα στη συνέχεια θα σας "παγώσει"

Το Athensmagazine.gr, μετά τη συγκινητική ιστορία με τον ηλικιωμένο άνδρα και το σκύλο του, θα σας παρουσιάσει μια ιστορία που πραγματικά ανατριχιάζει, καθώς δύο αξιολάτρευτα σκυλάκια απέμειναν μόνα στους πέντε δρόμους. Ωστόσο, το ένα είχε συντροφιά το άλλο!

Η Ορχιδέα και ο Μινκ εγκαταλείφθηκαν μαζί στο δρόμο. Εκτός από τη μοναξιά που ένιωθαν, λιμοκτονούσαν και ήταν καλυμμένοι από ψύλλους και κρότωνες (τσιμπούρια). Άγνωστοι άνθρωποι είδαν τα δύο σκυλιά να περιπλανιούνται στους δρόμους του Λος Άντζελες, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ένας από αυτούς ανησύχησε για τα σκυλάκια γιατί το ένα είχε έναν μεγάλο όγκο στο στομάχι του. Χωρίς σκέψη, ζήτησαν βοήθεια από την οργάνωση διάσωσης των ζώων Hope For Paws . Δύο σκύλοι φαίνονται να περιπλανιούνται μαζί στο Λος Άντζελες, ένας εκ των οποίων είχε μεγάλο όγκο στο στομάχι της. Οι καλοί Σαμαρείτες που τους εντόπισαν γρήγορα κάλεσαν το Hope For Paws για βοήθεια.

Οι εθελοντές εμφανίστηκαν με την ελπίδα να πάρουν αυτά τα φτωχά σκυλάκια από τον δρόμο. Η Λορέτα τους πρόσφερε ένα κομμάτι cheeseburger για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, την οποία και οι δύο πήραν με χαρά.

Είναι άγνωστο για πόσο καιρό ήταν στο δρόμο, αλλά πιθανότατα λιμοκτονούσαν. Επιπλέον, ήταν καλυμμένα με εκατοντάδες ψύλλους και τσιμπούρια. Πολλές από τις διασώσεις δεν είναι εύκολες. Συνήθως περιλαμβάνουν το κυνήγι των αδέσποτων τους, την παγίδευση τους σε μικρά μέρη ή τη χρήση παγίδων για να τα πιάσουν. Αλλά αυτή η διάσωση αποδείχθηκε μια από τις ευκολότερες.

Αυτά τα δύο σκυλιά ήταν τόσο απελπισμένα για βοήθεια, που ακολούθησαν τους διασώστες απευθείας στο αυτοκίνητό τους χωρίς δισταγμό. Η Λορέτα έβαλε ένα λουρί γύρω από κάθε ένα από τα σκυλιά και τα ονόμασε Ορχιδέα και Μινκ.

Μόλις τα πήγαν στην κλινική, έκαναν στα σκυλάκια ένα πολύ καλό μπάνιο και αφαίρεσαν τα τσιμπούρια και τους ψύλλους τους ένα προς ένα. Τελικά ήταν απαλλαγμένοι από παράσιτα και αισθάνονταν ήδη πολύ καλύτερα.

Αυτά τα σκυλάκια είχαν ξοδέψει πολλή ενέργεια επιζώντας στους δρόμους και ανακουφίστηκαν τόσο πολύ όταν τελικά κατάλαβαν ότι είναι ασφαλή. Κατάφεραν να ξαπλώσουν σε μαλακές κουβέρτες και να χαλαρώσουν.

Και οι δύο έλαβαν την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη και στη συνέχεια πήγαν να ζήσουν με έναν ανάδοχο μέσω του LA Animal Rescue. Αλλά εκεί δεν τελειώνει η ιστορία τους. Τόσο ο Μινκ όσο και η Ορχιδέα έχουν υιοθετηθεί μαζί στο ίδιο σπίτι.

Λατρεύουν τη νέα τους οικογένεια και απολαμβάνουν μια τεράστια αυλή για να παίξουν. Αλλά το πιο σημαντικό, θα έχουν πάντα ο ένας τον άλλον!

Παρακολουθήστε τη διάσωσης τους στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share