Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γιαγιά και παππούς χορεύουν τσιφτετέλι και... αποθεώνονται

Είναι απίθανοι!

2 Αυγούστου 2020 15:30
Γιαγιά και παππούς χορεύουν τσιφτετέλι και... αποθεώνονται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δείχνει έναν παππού και μια γιαγιά να χορεύουν τσιφτετέλι. Οι δυο τους, όπως θα δείτε κι εσείς, φαίνεται να το διασκεδάζουν.

Μετά το hot τσιφτετέλι 22χρονης καλλονής, θα σας παρουσιάσουμε δυο ηλικιωμένους που έδωσαν ρεσιτάλ με τις χορευτικές τους κινήσεις. Ένας παππούς, υπό τους ήχους ενός κλαρίνου, "ανέβηκε" στην πίστα και ξεκίνησε να χορεύει τσιφτετέλι. Ωστόσο, δεν έμεινε μόνος του, καθώς όταν τον είδε μια γυναίκα, έτρεξε κοντά του και ξεκίνησε και εκείνη το χορό.

Οι δυο ηλικιωμένοι, φαίνονται πραγματικά να το διασκεδάζουν με τη ψυχή τους. Το βίντεο είναι από μια γιορτή του Αγίου Δημητρίου στα Τρίκαλα το 2013.

Δείτε το βίντεο:

36χρονη κοπέλα χορεύει τσιφτετέλι για γέλια - Φάνηκαν όλα πάνω στην πίστα

Ένα από τα πιο αστεία βίντεο που έχουμε δει. Μια 36χρονη ανέβηκε στην σκηνή και άρχισε να λικνίζεται στον ρυθμό του τραγουδιού. Αν και η ίδια πίστευε ότι χόρευε το καλύτερο τσιφτετέλι, πολλοί στα σχόλια στο Youtube, την σχολιάζουν αρνητικά!

Όταν ακούμε τσιφτετέλι, σκεφτόμαστε έναν αισθησιακό χορό, όπως αυτόν που είχε προβληθεί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου το 2009, και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ο χορός της 36χρονης δεν παραπέμπει καθόλου σε αυτόν!

Από τα παρατράγουδα δεν έλειπε και ένα μικρό "ατύχημα", αφού διαγράφεται έντονα το εσώρουχο της. Κατά πόσο ήταν ατύχημα, σχολιάζουν επίσης οι χρήστες. Πάντως, έχουμε να πούμε ότι το προσπάθησε αρκετά!

Δείτε το βίντεο:

Ανέβηκε στην πίστα και τρέλανε τους πάντες με το τσιφτετέλι της

Τα καλύτερα τσιφτετέλια κάνουν την "εμφάνιση" τους τις προχωρημένες ώρες που ενώ ρέει λίγο παραπάνω αλκοόλ, φεύγουν και οι ντροπές και εκφράζεσαι πιο εύκολα. Αυτό ακριβώς συνέβη και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Μία ξανθιά καλλονή, πήρε τη σκυτάλη από το Νίκο Βέρτη, ανέβηκε στη σκηνή και ξεκίνησε να λικνίζει το κορμί της με τον πιο αισθησιακό τρόπο, φορώντας ένα αποκαλυπτικό φόρεμα που δεν άφηνε πολλά στη φαντασία.

«Θεέ μου, μη», είπε ο τραγουδιστής στην κοπέλα που τα έδωσε όλα πάνω στην πίστα και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα μοντέλο ηλικίας 28 ετών. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια πίστα παίρνει "φωτιά", δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 36χρονη σηκώθηκε στην πίστα νυχτερινού κέντρου να χορέψει.

Δείτε το βίντεο που θα μείνει σε όλους αξέχαστο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share