Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

39χρονη γυναίκα παίρνει αγκαλιά ένα λιοντάρι - Τότε αυτό...

Εσείς θα το κάνατε;

2 Αυγούστου 2020 14:31
39χρονη γυναίκα παίρνει αγκαλιά ένα λιοντάρι - Τότε αυτό...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, μετά τη σοκαριστική ιστορία με το λιοντάρι που όρμηξε πάνω σε ένα 2χρονο, θα σας παρουσιάσει μια διαφορετική πλευρά του άγριου ζώου, καθώς μέσα από ένα βίντεο, είδαμε ότι υπάρχουν λιοντάρια που είναι στοργικά και... ήρεμα, όσο παράξενο κι αν ακούγεται.

Συγκεκριμένα, μια 39χρονη από τη Ρώμη της Ιταλίας εργάζεται ως εκπαιδεύτρια ζώων από τα 18 της, ξεκινώντας από άλογα για να μεταπηδήσει στα αιλουροειδή το 2010. Έτσι όπως είναι λογικό, η σχέση της με τα λιοντάρια είναι η καλύτερη.

Η Πέρλα έχει αναπτύξει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον 8χρονο λέοντα Ντράιον, που τον μεγάλωσε από τότε που το εντυπωσιακό σήμερα λιοντάρι ήταν σκύμνος. Είναι τέτοιο το δέσιμο τους, που η Πέρλα μπορεί να τον αγκαλιάζει και ακόμη και να χαϊδεύει τη γούνα του, χωρίς το λιοντάρι να δείχνει να ενοχλείται διόλου.

Δείτε το βίντεο:

Επική τιτανομαχία ανάμεσα σε ένα λιοντάρι κι ένα γορίλα - Ο νικητής είναι πραγματικά απρόσμενος

Τα άγρια ζώα είναι σίγουρα από τα πιο όμορφα, αλλά και ταυτόχρονα επικίνδυνα πλάσματα σε αυτόν τον πλανήτη. Κάποια έχουν σωματική δύναμη, άλλα διαθέτουν άλλους μηχανισμούς άμυνας και αυτοπροστασίας, όπως τα νύχια, το δηλητήριο και άλλα. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει και ο γορίλας και το λιοντάρι.

Μια επική τιτανομαχία έλαβε χώρα ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και όσοι είδαν το βίντεο έμειναν πραγματικά άφωνοι. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη μάχη που βλέπουμε με πρωταγωνιστή ένα λιοντάρι, δείτε εδώ τι συνέβη όταν 20 ύαινες επιτέθηκαν σε ένα λιοντάρι.

Τα δύο αυτά ζώα έχουν θεαματικές φυσικές αντοχές και φυσικά είναι άκρως θαρραλέα!

Δείτε στο βίντεο και θα καταλάβετε:

Μανιασμένος ελέφαντας όρμηξε σε λιοντάρια που κατασπάραζαν βουβάλι!

Το γεύμα της προσπάθησε να κάνει μια αγέλη από λιοντάρια, καθώς όρμησε σε βουβάλι. Όμως το «τσιμπούσι» δεν πήγε και τόσο καλά, γιατί ένας μανιασμένος ελέφαντας εμφανίστηκε σαν σωτήρας και τα έδιωξε. Επίσης, δείτε την επική τιτανομαχία ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και ένα γορίλα.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share