Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έλληνας μερακλής χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο και του έδωσε και κατάλαβε!

Ο Πλακιωτάκης στο τραγούδι, ο Πατούλης στον χορό

31 Ιουλίου 2020 10:58
Έλληνας μερακλής χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο και του έδωσε και κατάλαβε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί μέχρι πριν έναν χρόνο άπαντες οι «γαλάζιοι» να έβγαιναν στα «κάγκελα» για σχεδόν κάθε ζήτημα, από το Προσφυγικό μέχρι το Μακεδονικό κ.ά, ωστόσο, το «δόγμα» φαίνεται πως πλέον έχει αλλάξει, ακολουθώντας πια το τρίπτυχο «κέφι-χορός-τραγούδι».

Έτσι, μετά τις εξαιρετικές ερμηνείες γνωστών λαϊκών ασμάτων από τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, περάσαμε στις αξιοσημείωτες χορευτικές ικανότητες του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Ο κ. Πατούλης, λοιπόν, βρέθηκε στην κοπή πίτας των εργαζομένων του σωματείου ΕΔΣΝΑ, όπου δεν παρέλειψε να χορέψει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Το ζεϊμπέκικο Ελληνίδας καλλονής που πλημμύρισε την πίστα με πιάτα και γαρύφαλλα

Δείτε το στο Athensmagazine.gr:

Posted by Giorgos Patoulis on Friday, February 21, 2020

Το θρασύ ζεϊμπέκικο Έλληνα ηθοποιού που "γκρέμισε" το πλατό

Το πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει ζήσεις πολλές ένδοξες στιγμές τόσο από βαρύγδουπα ονόματα όσο και από αξέχαστους χορούς.

Μια τέτοια στιγμή έζησε κι όταν ο πασίγνωστος αυτός ηθοποιός σε μια εξαιρετικά σπάνια εμφάνισή του σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο και σείστηκε όλο το πλατό. Ας θυμηθούμε όμως μια ακόμη τέτοια σπάνια εμφάνιση, δείτε το ζεϊμπέκικο νεαρού ηθοποιού που έκανε όλες τις γυναίκες να παραληρούν!

Ο λόγος για τον Τάσο Γιαννόπουλο, τον ηθοποιό που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά "Ευτυχισμένοι Μαζί" και μας χάρισε άφθονες στιγμές γέλιου. Απ' ότι φαίνεται ο ηθοποιός έχει και άλλα κρυφά ταλέντα που μόλις τα αποκάλυψε μείναμε άφωνοι.

Ενώ ο Δημήτρης Μπάσης ερμήνευε το τραγούδι "η ζωή εδώ τελειώνει" ο Τάσος Γιαννόπουλος σηκώθηκε στην πίστα και με το βαρβάτο του ζεϊμπέκικο προκάλεσε πανικό, όχι μόνο στο πλατό αλλά και στο διαδίκτυο μιας και οι προβολές έχουν ξεπεράσει το 1 εκ.

Δείτε το θρασύ ζεϊμπέκικο στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share