Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρός καρχαρίας ξεβράστηκε στην ακτή - Μόλις τον πλησίασε ένας άντρας διαπίστωσε ότι...

Ανατριχιαστικό!

29 Ιουλίου 2020 13:27
Νεκρός καρχαρίας ξεβράστηκε στην ακτή - Μόλις τον πλησίασε ένας άντρας διαπίστωσε ότι...

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου και δείχνει ένα καρχαρία να ξεβράζεται στη θάλασσα. Ωστόσο, το τρομακτικό της υπόθεσης δεν είναι αυτό, αλλά η διαπίστωση που έγινε λίγα λεπτά μετά. Αυτό όμως, δεν είναι το μοναδικό βίντεο με πρωταγωνιστή έναν καρχαρία που γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας καρχαρίας συνάντησε ένα φίδι.

Ένας άνδρας λοιπόν πλησίασε τον καρχαρία και διαπιστώνει πως κάνει τεράστιες προσπάθειες να γεννήσει. Τον βοηθά να γεννήσει τα μωρά του σε ένα εκπληκτικό βίντεο που σίγουρα θα σας αρέσει. Η “γέννα” είναι επιτυχής και το πλήθος χειροκροτεί.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Άνδρας σώζει αγοράκι από «τα σαγόνια του καρχαρία» - Συγκλονίζουν τα όσα κατέγραψε η κάμερα (Video)

Η συγκλονιστική στιγμή που αστυνομικός σώζει αγόρι που βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από καρχαρία καταγράφηκε στην κάμερα. Δείτε επίσης την σοκαριστική στιγμή που καρχαρίας δαγκώνει το κεφάλι 29χρονου.

Ο Adrian Kosicki ήταν εκτός υπηρεσίας και βρισκόταν στην παραλία Cocoa της Φλόριντα με τη σύζυγό του όταν διαπίστωσε πως σε κοντινή απόσταση από το αγόρι με τη σανίδα του σερφ κολυμπούσε ένας καρχαρίας.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο αστυνομικός μπήκε μέσα στη θάλασσα και τράβηξε το παιδί με τη σανίδα στην ακτή ενώ ο καρχαρίας βρισκόταν δίπλα του! Το βίντεο δημοσίευσε στο Facebook το αστυνομικό τμήμα της Cocoa και έγινε viral.

Καρχαρίες κομματιάζουν δελφίνι και το κατασπαράζουν (Video-Προσοχή σκληρές εικόνες)

Στο παρακάτω βίντεο μεγάλοι λευκοί καρχαρίες καταβροχθίζουν ένα δελφίνι. Τους δύο λευκούς καρχαρίες κατέγραψε drone κοντά στις ακτές της Καλιφόρνιας, με τους κοντινούς κολυμβητές και σέρφερ να μην έχουν πάρει χαμπάρι για το βάναυσο τσιμπούσι που λαμβάνει χώρα σχεδόν δίπλα τους.

Tο ευγενικό θαλάσσιο θηλαστικό είναι ήδη νεκρό και στην αρχή φαίνεται να το πλησιάζει ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας, που μπήγει τα δόντια του στη σάρκα του δελφινιού. Επίσης, viral έχει γίνει ένα βίντεο το οποίο δείχνει ένα τεράστιο αρπακτικό πουλί να πετά πάνω από μία παραλία της Νότιας Καρολίνας στις ΗΠΑ, κρατώντας στα νύχια του ένα μεγάλο ψάρι, το οποίο μοιάζει με καρχαρία.

Στη συνέχεια, σειρά στο φαγοπότι παίρνει ένας ακόμη λευκός καρχαρίας, με τα δύο υποβρύχια αρπακτικά να εναλλάσσονται στο κουφάρι του δελφινιού.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share