Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

7χρονο κοριτσάκι έπαιζε στην αυλή με το σκύλο του όταν ξαφνικά εμφανίστηκε κάτι απίστευτο - Όλοι "πάγωσαν"

Η κίνηση του σκύλου θα σας συγκινήσει

28 Ιουλίου 2020 08:36
7χρονο κοριτσάκι έπαιζε στην αυλή με το σκύλο του όταν ξαφνικά εμφανίστηκε κάτι απίστευτο - Όλοι

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στη Φλόριντα όταν ένα 7χρονο κοριτσάκι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του με το σκύλο του. Μια απλή καθημερινή κίνηση παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία για καλή τύχη της μικρής όμως ο σκύλος της έσωζε τη ζωή. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε έναν τόσο προστατευτικό σκύλο, δείτε εδώ την αντίδραση ενός σκύλου όταν άκουσε το μωρό της οικογένειας να κλαίει.

Στην αυλή του σπιτιού ξαφνικά εμφανίστηκε ένας κροταλίας και ενώ όλοι "πάγωσαν" στο θέαμα ο σκύλος φάνηκε θαρραλέος και πήδηξε μπροστά από τη μικρή για να τη σώσει. Το σκυλί δέχτηκε το τσίμπημα του φιδιού και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κτηνιατρείο όπου παρέμεινε για αρκετές μέρες. Ο σκύλος-ήρωας τελικά επέζησε.

Πήγαινε βόλτα τον σκύλο της με το αμάξι όταν...Δεν σταματούσε να βγάζει κραυγές

Πήγαινε βόλτα τον σκύλο της με το αυτοκίνητο, όταν συνέβη κάτι που τον έκανε να κραυγάζει...Μόλις καταλάβετε τον λόγο, θα κλάψετε από τα γέλια.

Όλοι ξέρουμε ότι στους σκύλους αρέσει η μουσική, και οι αντιδράσεις τους πολλές φορές είναι αναπάντεχες. Αλλά είναι εντυπωσιακό να βλέπεις της αντίδραση τους σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής. Για την Λόλα, τον ποιμενικό, το μόνο που χρειάζεται για να περάσει καλά είναι το αγαπημένο της τραγούδι.

Στις 22 Φεβρουαρίου η Λόλα και η ιδιοκτήτρια της, Άννι Αούλ, ταξίδευαν από το Montgomery της Alabama στο Miami της Florida. Υπάρχει ταξίδι με το αυτοκίνητο χωρίς τραγούδια;

Στην αρχή του βίντεο η Λόλα φαίνεται να ξεκουράζεται ενώ η Αούλ ξεκινά το τραγούδι. Πρόκειται για το “We Are the Champions” των Queen. Ενώ η Αούλ τραγουδά, ξαφνικά η Λόλα σηκώνεται και ξεκινά κι εκείνη να τραγουδά!

Ο ίδιος ο Freddie Mercury θα ήταν περήφανος γι’αυτή την σκυλίτσα. Αλλά δεν τραγουδά μόνο το ρεφρέν – συνεχίζει και παρακάτω και μαζί της τραγουδά και η Αούλ. Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι είναι ότι η Λόλα φαίνεται να τα δίνει όλα με την φωνή της στο ρεφρέν – λες και ξέρει ότι είναι το καλύτερο σημείο του τραγουδιού!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share