Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Το ζεϊμπέκικο γοητευτικού ηθοποιού στη μέση του δρόμου που "έριξε" το Instagram

Υπέροχος!

26 Ιουλίου 2020 11:48
Το ζεϊμπέκικο γοητευτικού ηθοποιού στη μέση του δρόμου που

Είναι από τους πιο ταλαντούχους και γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συχνότητα του Alpha καθώς πρωταγωνιστεί στην καθημερινή κωμική σειρά "Έλα στη θέση μου" και δύσκολα περνάει απαρατήρητος. Ο λόγος για τον Μαρίνο Κόνσολο που χόρεψε το πιο... ανατρεπτικό ζεϊμπέκικο και τρέλανε το διαδίκτυο!

Ο διάσημος ηθοποιός κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και υπό τους ήχους του τραγουδιού "Πάντα γελαστοί" του αξεπέραστου Δημήτρη Μητροπάνου, σαν άλλος Ιβάν Σβιτάιλο μας χάρισε ένα από τα πιο βαριά και αυθεντικά ζεϊμπέκικα όλων των εποχών!

Δείτε το μοναδικό χορό του Μαρίνου Κόνσολου:

Γέλασαν και οι πέτρες: Σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο στον Σπύρο Παπαδόπουλο και μας έπιασαν τα γέλια!

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» βρέθηκε καλεσμένος στο παρελθόν καλεσμένος ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος!

«Ο κυρ-Θάνος πέθανε παραπονεμένος…» έλεγε το τραγούδι και ο Απόστολος σηκώθηκε και πάνω στο τσακίρ κέφι έριξε κάτω το τραπέζι!

Ο Απόστολος Γκλέτσος χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο την ώρα που ο Γιώργος Μαργαρίτης ερμήνευε της «γερακίνας γιος» και καταχειροκροτήθηκε!

Να σας θυμίσουμε και το βαρύ ζεϊμπέκικο στον γάμο του Τανιμανίδη που σαρώνει στο διαδίκτυο μέχρι και σήμερα!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο Athensmagazine.gr:

Το πιο αντρίκειο ζεϊμπέκικο που έκανε "χαμό" στο διαδίκτυο να παραληρεί

Ο καταξιωμένος χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο, χόρεψε το πιο αντρίκειο ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση, το οποίο έχει ξεπεράσει τις 2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Το Athensmagazine.gr θα σας το παρουσιάσει παρακάτω, όπως έκανε και με τον τίμιο χορό του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν βρέθηκε καλεσμένος (πριν καιρό) στην εκπομπή "Στην Υγειά μας ρε παιδιά " και χόρεψε το κομμάτι "Βραδιάζει πάλι φίλε βραδιάζει"! Το ζεϊμπέκικο πρέπει να το χορεύουν οι άντρες με ψυχή που θα νιώθουν κάθε πάτημα τους, έτσι έκανε και ο Ιβάν Σβιτάιλο!

Δείτε τον εδώ στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share