Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανέβηκε στο τραπέζι και χόρεψε το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι - Μας αρρώστησε!

Θεά!

25 Ιουλίου 2020 12:32
Ανέβηκε στο τραπέζι και χόρεψε το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι - Μας αρρώστησε!

Η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη μας έχει συνηθίσει να μας αναστατώνει τόσο με την αισθησιακή φωνή της όταν την ακούμε στο ραδιόφωνο όσο και με το κορμί της όταν την απολαμβάνουμε να χορεύει.

Άκρως αισθησιακή ήταν και η εμφάνιση της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγεία μας" όταν ο Παντελής Παντελίδης τραγουδούσε το "Συνοδεύομαι" και σηκώθηκε να μας χαρίσει ένα ακόμη καυτό τσιφτετέλι. Ο Νίκος Αναδιώτης που την συνόδευε όμως είχε άλλη γνώμη και την ανέβασε πάνω σε ένα τραπέζι με το θέαμα να γίνεται ακόμη πιο... βασανιστικό!

Η πανέμορφη dj όπως ήταν αναμενόμενο τρέλανε τους πάντες με τα λικνίσματα της και στη συνέχεια και το διαδίκτυο καθώς το βίντεο κοντεύει να ξεπεράσει τις 100.000 προβολές. Κι επειδή είμαστε σίγουροι πως ανήκετε στο fan club της Ράνιας Κωστάκη μπορείτε να τη δείτε εδώ σε έναν ακόμη καυτό χορό!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Το τσιγγάνικο τσιφτετέλι είναι τρόπος έκφρασης - Πανέμορφη κοπέλα μας μαγεύει με τον χορό της

Μια παράδοση για τους τσιγγάνους και τρόπος έκφρασης, αποτελεί το τσιφτετέλι. Αυτή η κοπέλα μας μαγεύει με τις κινήσεις της, και μας μαθαίνει πώς χορεύετε το παραδοσιακό τσιφτετέλι.

Με κινήσεις που θυμίζουν Σακίρα, μας αποδεικνύει ότι το τσιφτετέλι δεν είναι απλές κινήσεις, αλλά τρόπος έκφρασης. Χωρίς παπούτσια και με απλά ρούχα, μπορεί και το κάνει πολύ πιο εντυπωσιακά από οποιαδήποτε άλλη. Ακόμα και αυτό εδώ σε έναν τσιγγάνικο γάμο, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Όλοι γύρω της την θαυμάζουν, και την περικλείουν, ενώ στον χορό μπαίνει ακόμα μια γυναίκα. Δείτε το πιο ξεχωριστό τσιφτετέλι που θα σας αλλάξει σίγουρα γνώμη για τον χορό αυτό:

«Φωτιά» στο Survivor: Το τσιφτετέλι που τρέλανε τον Σπύρο Παπαδόπουλο και... δίχασε το ζευγάρι

«Φωτιά» έβαλε στο Survivor το τρομερό τσιφτετέλι, το οποίο είχε τρελάνει τον Σπύρο Παπαδόπουλο και άπαντες στο πλατό της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», διχάζοντας το διάσημο ζευγάρι του σόου.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σηκώθηκε μαζί με την Εύη Φραγκάκη και χόρεψαν υπό τους ήχους του «Ψίθυροι καρδιάς», με τον Δημήτρη Μπάση να τραγουδά τότε και να δίνει το έναυσμα για να γίνει η πίστα... κόλαση ενώ και άλλη πρώην παίκτρια του Survivor δημιούργησε πανικό.

Τα δύο κορίτσια έδωσαν ένα πραγματικό ρεσιτάλ και αυτό φάνηκε από το ότι όλοι το απόλαυσαν, και δη ο Κωνσταντίνος Βασάλος, προκαλώντας... χαμό στη διάρκεια του γλεντιού.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share