Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Το τίμιο ζεϊμπέκικο διάσημου τραγουδιστή που έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν

Μοναδικός!

25 Ιουλίου 2020 12:22
Το τίμιο ζεϊμπέκικο διάσημου τραγουδιστή που έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Το ζεϊμπέκικο είναι χορός αντρίκειος και βαρύς και αυτό ακριβώς απέδειξε και αυτός ο τραγουδιστής με το χορό του που πραγματικά "έγραψε ιστορία" στην ελληνική τηλεόραση!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλους στην εκπομπή του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει φιλοξενήσει ουκ ολίγες φορές μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz που μας έχουν χαρίσει μοναδικές και σπάνιες στιγμές.

Μια τέτοια στιγμή ήταν και όταν ο Βασίλης Καρράς σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο. Στην πίστα βρισκόταν η Αμαρυλλίς και ερμήνευε το μοναδικό κομμάτι "απόψε θέλω να πιω" όπου σε πρώτη εκτέλεση έχει πει η Χαρούλα Αλεξίου. Ο τραγουδιστής χόρεψε και απέδειξε τι θα πει ελληνική ψυχή ξεσηκώνοντας τους πάντες στο πλατό μιας και αυτή ήταν μια σπάνια κίνηση του. Ωστόσο, είναι φορές που και μια γυναίκα μπορεί να αποδείξει πως μπορείς να χορέψει ζεϊμπέκικο ακόμη και με τακούνια αρκεί να το "νιώθεις", δείτε εδώ τη νύφη που χορεύει ζεϊμπέκικο και αποθεώνεται!

Δείτε το μοναδικό χορό του στο βίντεο:

Γέλασαν και οι πέτρες: Σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο στον Σπύρο Παπαδόπουλο και μας έπιασαν τα γέλια!

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» βρέθηκε καλεσμένος στο παρελθόν καλεσμένος ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος!

«Ο κυρ-Θάνος πέθανε παραπονεμένος…» έλεγε το τραγούδι και ο Απόστολος σηκώθηκε και πάνω στο τσακίρ κέφι έριξε κάτω το τραπέζι!

Ο Απόστολος Γκλέτσος χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο την ώρα που ο Γιώργος Μαργαρίτης ερμήνευε της «γερακίνας γιος» και καταχειροκροτήθηκε!

Να σας θυμίσουμε και το βαρύ ζεϊμπέκικο στον γάμο του Τανιμανίδη που σαρώνει στο διαδίκτυο μέχρι και σήμερα!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο Athensmagazine.gr:

Το πιο αντρίκειο ζεϊμπέκικο που έκανε "χαμό" στο διαδίκτυο να παραληρεί

Ο καταξιωμένος χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο, χόρεψε το πιο αντρίκειο ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση, το οποίο έχει ξεπεράσει τις 2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Το Athensmagazine.gr θα σας το παρουσιάσει παρακάτω, όπως έκανε και με τον τίμιο χορό του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν βρέθηκε καλεσμένος (πριν καιρό) στην εκπομπή "Στην Υγειά μας ρε παιδιά " και χόρεψε το κομμάτι "Βραδιάζει πάλι φίλε βραδιάζει"! Το ζεϊμπέκικο πρέπει να το χορεύουν οι άντρες με ψυχή που θα νιώθουν κάθε πάτημα τους, έτσι έκανε και ο Ιβάν Σβιτάιλο!

Δείτε τον εδώ στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share