Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Φωτιά» στο Survivor: Το τσιφτετέλι που τρέλανε τον Σπύρο Παπαδόπουλο και... δίχασε το ζευγάρι

Από τα κορυφαία στην ιστορία

23 Ιουλίου 2020 15:36
«Φωτιά» στο Survivor: Το τσιφτετέλι που τρέλανε τον Σπύρο Παπαδόπουλο και... δίχασε το ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Φωτιά» έβαλε στο Survivor το τρομερό τσιφτετέλι, το οποίο είχε τρελάνει τον Σπύρο Παπαδόπουλο και άπαντες στο πλατό της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», διχάζοντας το διάσημο ζευγάρι του σόου.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σηκώθηκε μαζί με την Εύη Φραγκάκη και χόρεψαν υπό τους ήχους του «Ψίθυροι καρδιάς», με τον Δημήτρη Μπάση να τραγουδά τότε και να δίνει το έναυσμα για να γίνει η πίστα... κόλαση ενώ και άλλη πρώην παίκτρια του Survivor δημιούργησε πανικό.

Τα δύο κορίτσια έδωσαν ένα πραγματικό ρεσιτάλ και αυτό φάνηκε από το ότι όλοι το απόλαυσαν, και δη ο Κωνσταντίνος Βασάλος, προκαλώντας... χαμό στη διάρκεια του γλεντιού.

Δείτε το βίντεο:

Ο πιο αισθησιακός χορός στην ιστορία του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» είναι γεγονός! Το τσιφτετέλι που μας τρέλανε (Video)

Το πανέμορφο μοντέλο και ηθοποιός Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, πριν από 5 περίπου χρόνια μας χάρισε τον πιο σέξυ χορό που έχουμε δει ποτέ σε ζωντανή εκπομπή.

Το θυμηθήκαμε ξανά το τσιφτετέλι αυτό επειδή είναι μεσοβδόμαδα ακόμα και είπαμε να πάνε κάτω τα.. φαρμάκια!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό το τσιφτετέλι από την ίδια εκπομπή που άφησε ιστορία!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τσιφτετέλι στα πατώματα που έκανε τους πάντες να παραμιλάνε - Πανέμορφη και ταλαντούχα

Ένα τσιφτετέλι μιας χορεύτριας, που από όσο φαίνεται είναι επαγγελματίας, έκανε ολόκληρη την τηλεόραση να παραμιλάει...μετά από τον χορό της.

Η χορεύτρια ξεδίπλωσε το ταλέντο της, ενώ ξεκίνησε να λικνίζεται ενώ ήταν ξαπλωμένη στο πάτωμα. Στην συνέχεια σηκώθηκε και τους άφησε όλους άφωνους με τις εξαιρετικές κινήσεις της. Το ίδιο έκανε και μια μαθήτρια Λυκείου, που εμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση.

Δείτε το τσιφτετέλι της κούκλας χορεύτρια στο Athensmagazine:

Τσιφτετέλι viral: Ελληνίδα παρουσιάστρια με "πλατινέ" μαλλί χορεύει τσιφτετέλια στον Τερλέγκα το 2010!

Πριν βρεθεί στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα φέτος στον ΣΚΑΙ, από όπου και αποχώρησε και τις εκπομπές στα μεγάλα κανάλια των Αθηνών, η Ελένη Τσολάκη έκανε το «αγροτικό» της σε κανάλια μικρότερης εμβέλειας.

Σε βίντεο από το 2010 φαίνεται η παρουσιάστρια με γαλάζιο μίνι και πλατινέ μαλλί «να τα δίνει όλα» σε τσιφτετέλι υπό τους ήχους κλαρίνων και της φωνής του Βασίλη Τερλέγκα.

Όπως και άλλες παρουσιάστριες, η Ελένη Τσολάκη στο βίντεο με δυσκολία αναγνωρίζεται και όχι μόνο λόγω... μαλλιού, αφού και αυτή έχει κάνει κάποιες «διορθωτικές αλλαγές».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share