Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

Έβαλε σε παγοθήκη λεμόνι και πρόσθεσε ξύδι: Αυτό που έφτιαξε θα σας αφήσει άφωνους

Θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς!

23 Ιουλίου 2020 14:10
Έβαλε σε παγοθήκη λεμόνι και πρόσθεσε ξύδι: Αυτό που έφτιαξε θα σας αφήσει άφωνους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κουζίνα είναι ένα μέρος το οποίο… βρωμίζει καθημερινά. Οι προετοιμασίες για το φαγητό λερώνουν αρκετά την κουζίνα μας.

Τα καθαριστικά είναι αρκετά ακριβά και περιέχουν ουσίες που βλάπτουν εσάς και το περιβάλλον σας.

Σε αυτό το βίντεο μια γυναίκα θα σας δείξει πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα ισχυρό καθαριστικό με φυσικά προιόντα.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα ξύδι, μερικά λεμόνια και μια παγοθήκη! Άλλωστε είναι γνωστό πως το λεμόνι είναι θαυματουργό σε τέτοια ζητήματα.

Τα υπόλοιπα στο παρακάτω video στο Athensmagazine.gr:

Έστυψε λεμόνι στα μάτια της κουζίνας και έλυσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα κάθε νοικοκυράς

Τα καμμένα λίπη και οι λεκέδες στην κουζίνα είναι ένα από τα μεγαλύτερα και βασανιστικά προβλήματα για κάθε νοικοκυρά κι όμως εμείς σου βρήκαμε τη λύση ώστε την επόμενη φορά η καθαριότητα της κουζίνας σου να σου φανεί παιχνιδάκι!

Το λεμόνι έχει αποδειχθεί πάμπολλες φορές σωτήριο τόσο σε θέματα ομορφιάς όσο και σε θέματα καθαριότητας, δείτε εδώ τι μπορείτε να κάνετε με το χυμό ενός λεμονιού και λίγο ελαιόλαδο. Σήμερα, θα σας δείξουμε βήμα βήμα πως θα απομακρύνετε τα καμμένα λίπη από την κουζίνα σας σε χρόνο... μηδέν!

λεμόνι

Κοιτάξτε πόσο απλά είναι τα βήματα. Στύψτε το λεμόνι σας πάνω στους λεκέδες και σκεπάστε με μια βρεγμένη πετσέτα (καλό θα ήταν να είναι βρεγμένη με ζεστό νερό). Αφήστε για ένα τέταρτο περίπου μέχρι να μουλιάσουν οι λεκέδες και στη συνέχεια θα δείτε πως με ένα μόνο απαλό τρίψιμο η κουζίνα σας θα φαίνεται σαν καινούρια!

Έριξε μέσα σε ένα τασάκι χοντρό αλάτι και λεμόνι - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Η μυρωδιά του τσιγάρου μέσα στο σπίτι είναι ενοχλητική και πολλές φορές όσο κι αν πλύνουμε ένα τασάκι η μυρωδιά επιμένει. Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για εσάς για να σας δείξει πως θα απαλλαγείτε από αυτή τη δυσοσμία με δύο απλά υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Ποια είναι αυτά; Το αγαπημένο πλέον σε θέματα καθαριότητας, λεμόνι και το αλάτι.

Το λεμόνι έχουμε ξαναδεί πως μπορεί να κάνει θαύματα στην καθαριότητα του σπιτιού μας, δείτε εδώ πώς ένα λεμόνι θα σας σώσει από ένα λεκέ κόκκινης σάλτσας. Το ευεργετικό αυτό φρούτο σε συνδυασμό με το αλάτι μπορεί να κάνει΄όμως θαύματα. Κοιτάξτε πόσο απλό είναι να απαλλαγείτε από την άσχημη μυρωδιά και τα τασάκια σας να μυρίζουν σαν την πρώτη μέρα που τα αγοράσατε.

λεμόνι και αλάτι

Πρώτα κόβουμε το λεμόνι στη μέση. Μετά ρίχνουμε μπόλικο χοντρό αλάτι μέσα στο τασάκι. Παίρνουμε το μισό λεμόνι και αρχίζουμε τα τρίβουμε καλά την επιφάνειά του. Με ένα κομμάτι χαρτί αφαιρούμε καλά τα υπολείμματα. Στη συνέχεια πλένουμε το τασάκι και το σκουπίζουμε καλά. Το τασάκι σας πια μυρίζει υπέροχα και μοιάζει ολοκαίνουργιο!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share