Κυριακή, 29 Μαΐου 2022

Άραβας είδε φίδι να περνάει μέσα από τα πόδια του... Δείτε τι έκανε (Video)

Σοκ

21 Ιουλίου 2020 20:37
Άραβας είδε φίδι να περνάει μέσα από τα πόδια του... Δείτε τι έκανε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως αντέδρασε ο συγκεκριμένος Άραβας όταν είδε ένα φίδι να περνάει ανάμεσα στα πόδια του! Επίσης, δείτε τη στιγμή που φίδι δαγκώνει 16χρονο στο πρόσωπο.

Θα πέσετε κάτω από τα γέλια μόλις δείτε τον Άραβα στο βίντεο:

Άνδρας αράζει χαμογελαστός σε κλουβί με τεράστια φίδια - Στη συνέχεια συμβαίνει αυτό που φοβάται (Video)

Τρελός, θαρραλέος ή τέρμα περίεργος μπορεί να χαρακτηριστεί ένας άνδρας που μπήκε και άραξε σε κλουβί μαζί με αρκετά τεράστια φίδια. Αντίθετα, ένα ζευγάρι είχε μια τρομακτική συνάντηση σε έναν χωματόδρομο στη Βραζιλία.

Άλλοι βλέπουν φιδάκι και τρέχουν και ο Τζέι χωρίς φόβο έκατσε χαμογελαστός ανάμεσα σε μερικούς πύθωνες 6-7 μέτρων αφήνοντας όλους τους τηλεθεατές να απορούν γιατί.

Όπως και να έχει πάντως η περίπτωσή του, το βίντεο έχει προκαλέσει χαμό στο ίντερνετ και όπως καταλαβαίνεται φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός τολμάει κάτι ανάλογο. Συχνά πυκνά βρίσκεται όπως λέει δίπλα στα ζώα που τον εντυπωσιάζουν από μικρή ηλικία. Η απλή περιέργεια της εφηβείας έγινε στην συνέχεια πάθος για τους πύθωνες.

Ο Τζέι πάντως δεν είναι τρελός και πλέον αποτελεί γνωστή φυσιογνωμία στο youtube για τα ανάλογα ψαρωτικά βίντεο που ανεβάζει. Ο ίδιος με αρκετή τόλμη έκλεισε μια επιχείρηση που είχε με είδη ψαρέματος και βάλθηκε να ιδρύσει μια εταιρεία που θα ειδικεύεται στην εκτροφή και πώληση ερπετών!

Πράγματι η τρέλα του για το συγκεκριμένο είδος φιδιού έγινε η κινητήριος δύναμη για να επιτύχει το όνειρο του και σήμερα είναι ένας γνωστός επιχειρηματίας και εκτροφέας στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share