Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πυροσβέστης βλέπει ένα γατάκι λιπόθυμο στο φλεγόμενο σπίτι - Η συνέχεια κόβει την ανάσα

Ρίσκαρε τη ζωή του

21 Ιουλίου 2020 10:22
Πυροσβέστης βλέπει ένα γατάκι λιπόθυμο στο φλεγόμενο σπίτι - Η συνέχεια κόβει την ανάσα

Ένας πυροσβέστης βρήκε ένα λιπόθυμο γατάκι μέσα σε ένα σπίτι που φλεγόταν. Αυτό που έκανε στην συνέχεια, αξίζει πολλά συγχαρητήρια.

Αυτή είναι σίγουρα μία από τις πιο συγκινητικές ιστορίες που έχετε διαβάσει ποτέ. Ο Κόρι Καλάνικ, ένας πυροσβέστης, έσωσε ένα γατάκι την σωστή στιγμή. Κάποιοι πραγματικά είναι ήρωες, ενώ άλλοι συνεχίζουν την κακοποίηση των ζώων και μάλιστα δημοσιεύουν τα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.

Το σπίτι είχε πάρει φωτιά και οι πυροσβέστες είχαν κληθεί για να την σβήσουν. Αλλά όταν ένας από αυτούς μπήκε στο σπίτι για να κάνει έλεγχο, βρήκε αυτή την γατούλα ξαπλωμένη αναίσθητη στο πάτωμα, σε ένα σπίτι γεμάτο καπνό.

Θα μπορούσε εύκολα να την είχε αφήσει, αλλά κάποιοι άνθρωποι έχουν καρδιά από χρυσό. Έτσι την πήρε και βγήκε από το σπίτι για να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην ζωή. Δεν είναι να απορεί κανείς που οι πυροσβέστες είναι ήρωες!

Ρισκάρουν τις ζωές τους για να σώσουν τους άλλους. Και εκείνοι έχουν οικογένειες, αλλά εμείς είμαστε οι προτεραιότητα τους.

Δείτε το βίντεο!

Ένας σκύλος φόβισε αυτά τα 4 γατάκια... Η συνέχεια είναι ανατρεπτική - Δεν πάει το μυαλό σας

Αυτός ο μεγάλος σκύλος φόβισε κατά λάθος τέσσερα μικρά γατάκια, αλλά δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. Η συνέχεια ανατρέπει τα πάντα.

Τα σκυλιά ράτσας Chihuahua είναι γνωστά ως τα μικρότερα που υπάρχουν αλλά έχουν το ίδιο θάρρος με άλλα μεγαλύτερα σκυλιά. Ο Charlie, είναι η ζωντανή απόδειξη καθώς όπως θα δείτε παρακάτω, υπερασπίζεται 4 μικρά, γκρι γατάκια από έναν μεγαλύτερο μαύρο σκύλο με το όνομα Roxy. Σαν μια γάτα που υπερασπίζεται να μωρά της, έτσι και αυτός ο σκύλος έκανε το ίδιο.

Ο Charlie, είναι αποφασισμένος να μην αφήσει απροστάτευτα τα γατάκια και όταν η Roxy πλησιάζει τα γατάκια, δεν διστάζει να μπει ανάμεσά τους και να την απομακρύνει με γρυλίσματα και προειδοποιητικά τσιμπήματα σαν να λέει : «Φύγε και άσε τα μωρά ήσυχα!»

Ενώ τα γατάκια παρακολουθούν μπερδεμένα, ο Charlie αναγκάζει συχνά το μεγάλο σκυλί να σκύβει το κεφάλι του, σε υποτακτική στάση. Σίγουρα αυτό το Τσιουάουα έχει τον απόλυτο έλεγχο εδώ αν και ο μεγάλος σκύλος ήθελε απλά να παίξει μαζί τους…

Δείτε το βίντεο με το θαρραλέο μικρό σκυλί.

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share