Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

2χρονο αγοράκι πέφτει από τον 5ο όροφο: Δευτερόλεπτα αργότερα γίνεται το θαύμα

Βίντεο που κόβει την ανάσα!

21 Ιουλίου 2020 09:58
2χρονο αγοράκι πέφτει από τον 5ο όροφο: Δευτερόλεπτα αργότερα γίνεται το θαύμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα δίχρονο αγόρι έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην επαρχεία Τζιανγκζού της Κίνας!

Όπως θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν ο γείτονας τον έπιασε με τα χέρια και τον γλύτωσε από το μοιραίο.

Μπορεί ο Λι Ντεχάϊ να χτύπησε στο χέρι του στη προσπάθεια του να κρατήσει το παιδί, όμως πλέον θεωρείται τοπικός ήρωας αφού οι κάτοικοι της περιοχής θεωρούν πως έσωσε τον παιδί από βέβαιο θάνατο.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 3χρονο αγοράκι ήταν ξαπλωμένο και κοίταζε τους γονείς του - Τότε συνειδητοποίησαν την φριχτή αλήθεια...

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

6χρονο αγοράκι συνέθλιψε το κρανίου 4χρονου κοριτσιού (Video)

Ένα 6χρονο αγοράκι έπαιζε με τους φίλους του στο διαμέρισμα που έμενε με τους γονείς του στον 23ο όροφο μιας πολυκατοικίας στην περιοχή Κράσνογκορσκ, λίγο έξω από τη Μόσχα. Το αγοράκι βγήκε στο μπαλκόνι κρατώντας ένα γεμάτο μπουκάλι σαμπάνιας και το εκσφενδόνισε.

Εκείνη την ώρα στο πάρκο κάτω από την πολυκατοικία περνούσε ένα 4χρονο κοριτσάκι που κρατούσε το χέρι της μητέρας του και προχωρούσαν αμέριμνα. Το μπουκάλι έπεσε με ορμή στο κεφάλι της μικρής και της συνέθλιψε το κρανίο. Ακόμη μία συγκλονιστική ιστορία είναι με ένα 5χρονο αγοράκι στο οποίο οι γιατροί είπαν ότι δεν θα περπατήσει ξανά...

Η Ομίνα το μικρό κορίτσι κατέρρευσε. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να είναι απαισιόδοξοι. Έπειτα από πολλές εγχειρήσεις ολοένα και βελτιωνόταν η κατάσταση του. Μέχρι που χθες, άνοιξε τα μάτια της και ζήτησε από τη μητέρα της να φάει φράουλες.

Πλέον οι γιατροί μιλάνε για θαύμα και λένε πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, το κρανίο έχει επανέλθει και όλα θα πάνε καλά. Στους γονείς του 6χρονου αγοριού που πέταξε το μπουκάλι ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση ανηλίκου.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share