Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δυο γιαγιάδες πήραν βόλτα μια Lamborghini - Δεν περίμενε κανείς αυτό που έκαναν μετά...

Αδιανόητο περιστατικό

19 Ιουλίου 2020 14:24
Δυο γιαγιάδες πήραν βόλτα μια Lamborghini - Δεν περίμενε κανείς αυτό που έκαναν μετά...

Μια lamborghini είναι το όνειρο του κάθε ανθρώπου, και σίγουρα δεν θα περίμενε ποτέ κανείς να δει μέσα σε ένα τόσο γρήγορο αμάξι δυο...γιαγιάδες.

Αυτή η τελευταία με μια γιαγιά στο τιμόνι και άλλη μία στο διπλανό κάθισμα είναι ό,τι πιο απρόβλεπτο θα μπορούσε να δεις στο δρόμο. Και φυσικά δεν θα υπάρξει κεφάλι, ακόμα κι αυτό του πιο αδιάφορου περί τα αυτοκινητικά που δεν θα γύριζε στο πέρασμά τους. Αυτό που έκαναν είναι αδιανόητο και φαίνεται να το ευχαριστιούνται, όπως και αυτός ο παππούς με την γιαγιά σε ένα άλλο αμάξι.

Το φιλμάκι, που θα το θέλαμε να κρατά περισσότερη ώρα, ξεκινά με την Peggy στο τιμόνι και τη Audrey στη θέση του συνοδηγού.

Οι δύο γιαγιάδες σε έξαψη με «τούτο το πράμα» που έχουν να βολτάρουν, αφού παιδεύονται για λίγο να βρουν την όπισθεν για να ξεπαρκάρουν, κατεβάζουν τα παράθυρα για να τις βλέπουν.

Αλλά και για να χαιρετίσουν τους εμβρόντητους περαστικούς, φωνάζοντας «είμαστε οι βασίλισσες της Lamborghini». Δείτε το βίντεο και γελάστε με την ψυχή σας:

80χρονη γιαγιά βρισκόταν για μήνες στο νοσοκομείο χωρίς να έχει δακρύσει - Τελικά ξέσπασε όταν...

Αυτή η γιαγιά βρισκόταν για μήνες στο νοσοκομείο και ποτέ δεν είχε παραπονεθεί για τίποτα. Τι ήταν αυτό που την έκανε να ξεσπάσει σε λυγμούς;

Η Τζάμι πετούσε στα σύννεφα όταν το αγόρι της, ο Ματ, της έκανε πρόταση γάμου, ενώ ανυπομονούσε να μοιραστεί την ευτυχία της με την υπόλοιπη οικογένειά της.

Πριν το γάμο τους όμως, η αγαπημένη της γιαγιά Πατ αρρώστησε βαριά, οπότε ενημέρωσε πως δε θα μπορούσε να παρευρεθεί στο μυστήριο. Το ζευγάρι όμως, αποφάσισε πως η αγαπημένη τους γιαγιά δεν έπρεπε να χάσει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους και αποφάσισαν να της κάνουν μια έκπληξη.

Αμέσως μετά το μυστήριο την επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο , γεμίζοντας τα μάτια της δάκρυα απίστευτης συγκίνησης…Η ιστορία της θα σας συγκινήσει, όπως και αυτή εδώ μιας γιαγιάς και ενός παππού.

Αρχικά θα νομίζετε ότι απλά ο παππούς στέκεται πάνω από το παγκάκι. Η αλήθεια όμως είναι πολύ πιο συγκινητική

Ο Μπάντ Κάλντγουελ έχει μια καθημερινή ρουτίνα. Ο ίδιος την αποκαλεί τη καλύτερη στιγμή της ημέρας του.
Κάθε μέρα, με βροχή ή με χιόνι, ο ηλικιωμένος άντρας επισκέπτεται το παγκάκι που αγόρασε και αφιέρωσε στη μνήμη της γυναίκας του, η οποία απεβίωσε πριν από δύο χρόνια.

Όταν φτάσει εκεί, στέκεται για λίγο όρθιος και της μιλάει. Της λέει ότι καινούργιο συνέβη στη ζωή του και λίγο πριν φύγει, της αφήνει πάνω στο παγκάκι μια μαργαρίτα και μια δεκάρα.

Πριν από δυο εβδομάδες μια χιονοθύελλα έφραξε τον δρόμο του Μπάντ προς το παγκάκι δυσκολεύοντας του την πρόσβαση. Δεν έφυγε όμως. Έκατσε μέσα στο αυτοκίνητο του και περίμενε για αρκετές ώρες, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα βρει κάποιο τρόπο να καταφέρει να το πλησιάσει.

Ώσπου τον είδαν δυο υπάλληλοι του πάρκου. Τον πλησίασαν και τον ρώτησαν τι κάνει έξω μόνος του στο κρύο. Όταν τους εξήγησε τι συμβαίνει, οι δυο υπάλληλοι δεν έχασαν χρόνο.

«Εκείνη τη στιγμή ξέραμε ότι έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να τον βοηθήσουμε να μιλήσει με την σύζυγό του», είπε ο ένας από τους υπαλλήλους στο Fox News.

Έτσι ξέχασαν για λίγο ότι έκαναν μέχρι εκείνη τη στιγμή, πήραν τα φτυάρια και καθάρισαν μια μικρή διαδρομή από το χιόνι. Ήταν μια χειρονομία που ο Μπάντ δεν θα ξεχάσει πολύ σύντομα.

«Δύο νεαροί άνδρες έκαναν ένα τόσο ωραίο πράγμα για έναν γέρο!», δήλωσε ο ηλικιωμένος άντρας.

Από εκείνη την ημέρα, ο Μπάντ συνεχίζει να επισκέπτεται την αγαπημένη του Μπέτυ χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα, να της εξιστορεί τα νέα του και να της αφήνει μαργαρίτες.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Μια μάνα άφησε τoν γιο της με την γιαγιά και τον παππού - Δεν περίμενε να κάνουν αυτό μέσα στο αυτοκίνητο...

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share