Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κυνηγοί σκότωσαν λιοντάρι όταν όμως έβγαζαν φωτογραφίες... έτρεχαν να σωθούν (Video)

Ανατριχιαστικό

19 Ιουλίου 2020 10:10
Κυνηγοί σκότωσαν λιοντάρι όταν όμως έβγαζαν φωτογραφίες... έτρεχαν να σωθούν (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Για μία κυνηγό και τον οδηγό της, τα πράγματα πήραν μία παράξενη τροπή. Δεν είχαν ιδέα πως το λιοντάρι που σκότωσαν είχε και βοήθεια. Προσπαθούσαν να βγάλουν φωτογραφίες από το «κατόρθωμά» τους, όταν βλέπουν κάτι να τους πλησιάζει από πίσω. Επίσης, δείτε ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει θηλυκά λιοντάρια να χώνουν τα δόντια τους στο δέρμα του λιονταριού και να ξεσκίζουν το τρίχωμά του.

Ανατριχιαστική στιγμή:

4 λιοντάρια έκαναν "ντου" σε σπίτι οικογένειας - Όταν χτύπησε ο συναγερμός έπαθαν σοκ

Απίστευτη ιστορία σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr! Αλήθεια ποια θα ήταν η αντίδρασή σας αν χτυπούσε μέσα στη νύχτα ο συναγερμός του σπιτιού σας και ξαφνικά βλέπατε 4 λιοντάρια μπροστά σας;

Αναστάτωση προκλήθηκε σε μία οικογένεια ο συναγερμός που είχαν στο σπίτι τους από την… εισβολή που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο μπαλκόνι τους. Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους και κοιτούσαν αποσβολωμένοι το… θέαμα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, στο μπαλκόνι της οικίας τους είχε… εισβάλει μία φαμίλια από λιοντάρια, τα οποία αναζητούσαν τροφή και νερό. Συγκεκριμένα, στο σημείο βρέθηκε μία λιονταρίνα μαζί με τα τρία μικρά της και έκαναν… επιθεώρηση στις εγκαταστάσεις.

Η οικογένεια κοιτούσε αποσβολωμένη αυτό που εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια τους, την στιγμή που το συμβάν κατέγραψε και η κάμερα ασφαλείας που είχαν στο σπίτι. Τελικά, τα λιοντάρια αποχώρησαν από το σπίτι χωρίς να… προβούν σε κάποια ζημιά.

Μια ιστορία που μας έφερε στο μυαλό και την αντίστοιχη: 2 Κλέφτες μπήκαν στο σπίτι: Μόλις τους είδε το λιοντάρι έγινε το… απίστευτο!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share