Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτή η σκυλίτσα αρνείται να γεννήσει τα κουτάβια της - Θα δακρύσετε όταν καταλάβετε τον λόγο

Δεν πάει το μυαλό σας

18 Ιουλίου 2020 12:57
Αυτή η σκυλίτσα αρνείται να γεννήσει τα κουτάβια της - Θα δακρύσετε όταν καταλάβετε τον λόγο

Ένα θηλυκό σκυλάκι αρνούνταν να γεννήσει τα κουτάβια της, για τον πιο συγκινητικό λόγο. Μόλις καταλάβετε, σίγουρα θα δακρύσετε.

Αυτό το boxer, ονόματι Τζάβα, εγκαταλείφθηκε από τους ιδιοκτήτες της: όταν μετακόμισαν, την παράτησαν στην πίσω αυλή του παλιού τους σπιτιού για να τα βγάλει πέρα μόνη της. Το κακόμοιρο σκυλί όχι μόνο ήταν τρομαγμένο και πέθαινε της πείνας, αλλά ήταν επίσης και έγκυος και μάλιστα στις μέρες της…

Η ίδια ήταν μόλις 2 χρονών και δεν ένιωθε έτοιμη να φέρει τα μωρά της στον κόσμο όσο ζούσε σε τόσο άθλιες συνθήκες. Φοβόταν περισσότερο για τη ζωή τους παρά για τη δική της! Οι μέρες περνούσαν και η Τζάβα περίμενε ένα θαύμα, μη μπορώντας να αντέξει άλλο. Και το θαύμα συνέβη!

Την βρήκε η Κάρεν από την οργάνωση LostPetFoundPet.org. «Δεν είχα χρόνο να περιμένω τη φιλοζωική οπότε τη μετέφερα αμέσως στο κοντινότερο κτηνιατρείο. Ας είναι καλά οι άνθρωποι γιατί παρόλο που είχαν κλείσει ήρθαν αμέσως μόλις τους κάλεσα.»

Λίγες ώρες αργότερα και αφότου η Τζάβα ηρέμησε και βεβαιώθηκε πως είναι ασφαλής και δε θα την πετάξουν στο δρόμο, γέννησε το πρώτο της κουταβάκι. Ακόμα και αυτός εδώ ο σκύλος έμενε ξάγρυπνος όλη τη νύχτα, από φόβο μην τον εγκαταλείψουν. Πάντως ακολούθησαν και τα άλλα 8 κουτάβια, χωρίς η καημένη να κλάψει ούτε μία φορά…

Αυτό το σκυλάκι κλείνει τα μάτια του και κλαίει: Μόλις μάθετε τον λόγο θα εξοργιστείτε

Δυστυχώς παρά τα όσα γράφονται κατά καιρούς και παρά τις προσπάθειες των εθελοντών για να προστατέψουν τα ζώα, οι κακοποιήσεις στη χώρα μας καλά κρατούν. Οι φόλες, οι πυροβολισμοί και οι βασανισμοί ζώων είναι σε καθημερινό πρόγραμμα σε όλα τα μέρη, όπως πριν λίγες ημέρες που έδεσαν σκύλο με πέτρες στο πόδι και τον πέταξαν στην θάλασσα. Και δυστυχώς τις περισσότερες φορές οι δράστες είναι ασύλληπτοι. Τόσο γιατί οι αρχές δεν δίνουν σε αυτά ιδιαίτερα σημασία αλλά και γιατί εμείς οι ίδιοι δεν μιλάμε συγκαλύπτοντας με τον τρόπο αυτό τους δράστες.

Μια απάνθρωπη κακοποίηση είναι και αυτή που συνέβη αυτές τις μέρες στο Μοσχάτο και που διαβάζουμε στη σελίδα της Sofia Krommydaki https://www.facebook.com/sofia.kro.9 όταν κάποιοι κάτοικοι βρήκαν σε κάποιο δρόμο ένα σκυλάκι που είχε πρόβλημα στα μάτια. Το ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου διαπιστώθηκε ότι του έχουν ρίξει χλωρίνη στα μάτια. Δυστυχώς όσο και αν ακούγεται αδιανόητο και απάνθρωπο κάτι τέτοιο, εντούτοις συμβαίνει πολλές φορές.

Το σκυλάκι, το οποίο είναι θηλυκό, θα ξεκίνησε θεραπεία γιατί, σύμφωνα με το γιατρό, το πιθανότερο είναι να δει και πάλι.

Φυσικά θα γίνουν όλα τα νόμιμα μήπως και βρεθεί ο δράστης. Οι άνθρωποι που το έχουν αναλάβει κάνουν έκκληση σε όποιον έχει δει ή ακούσει κάτι να μιλήσει μαζί τους ή να το καταγγείλει. Το έχουμε πει πολλές φορές αλλά θα το λέμε συνέχεια. Η σιωπή είναι συνενοχή.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Πηγή: petpet.news

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share