Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κάμερα έκανε ζουμ σ΄αυτό το ζευγάρι: Τότε ο άνδρας άνοιξε το μπουφάν και... (video)

Τρομερός τύπος!

18 Ιουλίου 2020 11:46
Κάμερα έκανε ζουμ σ΄αυτό το ζευγάρι: Τότε ο άνδρας άνοιξε το μπουφάν και... (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αθλητικούς αγώνες είναι συχνό φαινόμενο, οι σκηνοθέτες να κάνουν λήψεις από την κερκίδα.

Πολλοί θεατές, γρήγορα αντιλαμβάνονται ότι η κάμερα του αγώνα έχει στραφεί πάνω τους, άλλοι αργούν να το καταλάβουν, ενώ ορισμένοι άλλοι αρπάζουν την ευκαιρία για να κάνουν κάτι και να ξεχωρίσουν.

Έτσι και σε αυτό το βίντεο, αυτός ο άνδρας ενώ η κάμερα ήταν στραμμένη πάνω του και πάνω στην όμορφη κοπέλα που βρίσκεται δίπλα του, αυτός είπε να κάνει κάτι για να ξεχωρίσει!

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

4χρονο αγοράκι παίζει αμέριμνο στο δρόμο: Δευτερόλεπτα μετά η κάμερα πιάνει κάτι το ανατριχιαστικό!

Το 4χρονο παιδάκι κυριολεκτικά ξεγέλασε τον θάνατο και το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας κόβει την ανάσα. Το παιδάκι έκανε πατίνι στο δρόμο όταν ξαφνικά από κάτι νερά που υπήρχαν στο οδόστρωμα έχασε την ισορροπία του και έπεσε.

Εκείνη τη στιγμή ο οδηγός του αυτοκινήτου που βρισκόταν πίσω από το παιδί, δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και συνέχισε να οδηγάει ευθεία. Το όχημα πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το παιδί χωρίς ευτυχώς να το ακουμπήσει και χωρίς να του προκαλέσει τον παραμικρό τραυματισμό.

Όταν ο οδηγός συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί κοκάλωσε το αυτοκίνητο και γεμάτος άγχος βγήκε έξω. Περίμενε να δει το παιδάκι νεκρό. Όταν το είδε να σηκώνεται και να σκουπίζεται από τα χώματα της ασφάλτου ο οδηγός σχεδόν λιποθύμησε. Το περιστατικό συνέβη σε δρόμο της πόλης Γκανσού της Κίνας.

Να σας θυμίσουμε κι αυτό: 23 μηνών αγοράκι έφυγε από το κρεβάτι: Αυτό που το κατέγραψε η κάμερα να κάνει με τον σκύλο δεν το χωράει νους

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share