Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

4χρονο αγοράκι παίζει αμέριμνο στο δρόμο: Δευτερόλεπτα μετά η κάμερα πιάνει κάτι το ανατριχιαστικό!

Κόβει την ανάσα!

17 Ιουλίου 2020 12:45
4χρονο αγοράκι παίζει αμέριμνο στο δρόμο: Δευτερόλεπτα μετά η κάμερα πιάνει κάτι το ανατριχιαστικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 4χρονο παιδάκι κυριολεκτικά ξεγέλασε τον θάνατο και το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας κόβει την ανάσα. Το παιδάκι έκανε πατίνι στο δρόμο όταν ξαφνικά από κάτι νερά που υπήρχαν στο οδόστρωμα έχασε την ισορροπία του και έπεσε.

Εκείνη τη στιγμή ο οδηγός του αυτοκινήτου που βρισκόταν πίσω από το παιδί, δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και συνέχισε να οδηγάει ευθεία. Το όχημα πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το παιδί χωρίς ευτυχώς να το ακουμπήσει και χωρίς να του προκαλέσει τον παραμικρό τραυματισμό.

Όταν ο οδηγός συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί κοκάλωσε το αυτοκίνητο και γεμάτος άγχος βγήκε έξω. Περίμενε να δει το παιδάκι νεκρό. Όταν το είδε να σηκώνεται και να σκουπίζεται από τα χώματα της ασφάλτου ο οδηγός σχεδόν λιποθύμησε. Το περιστατικό συνέβη σε δρόμο της πόλης Γκανσού της Κίνας.

Να σας θυμίσουμε κι αυτό: 23 μηνών αγοράκι έφυγε από το κρεβάτι: Αυτό που το κατέγραψε η κάμερα να κάνει με τον σκύλο δεν το χωράει νους

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Μητέρα δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που έκανε το μωρό της - Μόλις δείτε τι τράβηξε με την κάμερά της θα σοκαριστείτε (Video)

Μια μητέρα έμεινε άφωνη μόλις είδε τι έκανε το μωρό της, έτσι αποφάσισε να το τραβήξει βίντεο με την κάμερά της και μόλις το δείτε και εσείς θα σοκαριστείτε.

Φαίνεται ότι αυτό το μωρό έχει ένα απίθανο γονίδιο. Κανείς δεν πίστευε τη μαμά, αλλά εκείνη έλεγε όντως την αλήθεια, όπως αποδεικνύεται στο βίντεο. Ενώ, μία άλλη μητέρα άφησε το νεογέννητο μωρό της στο νοσοκομείο, χωρίς να ενδιαφερθεί για το μέλλον του. Η ιστορία του θα σας κάνει να δακρύσετε.

Το κοριτσάκι χορεύει στο ρυθμό της κέλτικης μουσικής σαν να έκανε εξάσκηση χρόνια! Πανέμορφο βίντεο, με το μωράκι να χαμογελάει και να χορεύει λες και βρίσκεται μπροστά σε κοινό!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share