Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Έκαναν ανακαίνιση στο σπίτι και βρήκαν ένα μυστηριώδης φέρετρο θαμμένο - "Πάγωσαν" μόλις το άνοιξαν

Θα σας ανατριχιάσει

15 Ιουλίου 2020 20:35
Έκαναν ανακαίνιση στο σπίτι και βρήκαν ένα μυστηριώδης φέρετρο θαμμένο -
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αυτό που βρήκαν κάτω από το σπίτι τους, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Φανταστείτε να ανακαλύψετε ότι κάτω από την κατοικία σας, κρύβεται ένας Έρικα .

Όταν η Έρικα Κάρνερ βρισκόταν στα μέσα της ανακαίνισης του πατρικού της σπιτιού, οι εργολάβοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που ανακάλυψαν κάτω από το γκαράζ της. Ήταν ένα μικρό κουτί από γυαλί και ξύλο – το φέρετρο ενός μικρού παιδιού. Η ιστορία της ανατριχιάζει, όπως και αυτή εδώ, που συνέβη εν ώρα μιας κηδείας.

Δεν υπήρχε τρόπος να προσδιοριστεί ποιο ήταν το μικρό κορίτσι που βρίσκονταν μέσα. Η Έρικα , αποφάσισε να το ονομάσει «Miranda». Το φέρετρο θεωρήθηκε ότι ήταν περίπου 120 ετών, όταν η περιοχή ήταν παλιό νεκροταφείο του Odd Fellows. Μετεγκαταστάθηκε τη δεκαετία του 1930. Τα περισσότερα από τα σώματα ξεθάφτηκαν και ξαναθάφτηκαν.

Ωστόσο, υπήρχαν και απομεινάρια. Η Έρικα , που ήταν ήδη μητέρα, ήθελε να στείλε σωστά το κοριτσάκι. Προσπάθησε να πάρει το φέρετρο για να ξαναθαφτεί, αλλά η πόλη δεν θα της έδινε άδεια ταφής χωρίς το πιστοποιητικό θανάτου του παιδιού. Χωρίς καμία πληροφορία για το κορίτσι, δεν υπήρχε τρόπος να πάρει πιστοποιητικό.

Μια οργάνωση που κάνει ταφές σε παιδιά που δεν έχουν αναγνωριστεί και ονομάζεται Κήπος της Αθωότητας, αποφάσισε να βοηθήσει την Έρικα να προσδιορίσει την ταυτότητα του παιδιού.

Το φέρετρο ήταν στεγανά σφραγισμένο, οπότε η αποσύνθεση επιβραδύνθηκε σημαντικά – στην πραγματικότητα, το παιδί είχε διατηρηθεί σχεδόν τέλεια. Είχε μωβ λουλούδια μπλεγμένα μέσα στα μαλλιά της και φορούσε ένα λευκό φόρεμα βάπτισης από δαντέλα. Μετά από ένα έτος δοκιμών DNA και 1000 συνολικά ωρών εργασίας, μπόρεσαν να καταλάβουν ποιο ήταν το παιδί.

Ανακάλυψαν, ότι το όνομά της ήταν Έντιθ Χόουαρντ Κουκ. Πέθανε στις 13 Οκτωβρίου 1876, στην ηλικία των 2 ετών. Η αιτία ήταν ο υποσιτισμός που προκλήθηκε από μια λοίμωξη. Ο Κήπος της Αθωότητας θα κρατήσει ένα καλοκαιρινό μνημείο για το κορίτσι με μια κατάλληλη επιτύμβια στήλη.

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share