Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Μητέρα πήγε το μωρό της για το Check Up του πρώτου έτους - Βγαίνοντας δεν άντεξε και…

Δεν θα πιστεύετε τον λόγο

15 Ιουλίου 2020 16:23
Μητέρα πήγε το μωρό της για το Check Up του πρώτου έτους - Βγαίνοντας δεν άντεξε και…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η μητέρα πήγε το μωρό της για το check up όταν έκλεισε το πρώτο του έτος. Όταν βγήκε από το ιατρείο δεν άντεξε την συγκίνηση.

Τα μωράκια δεν είναι τα μόνα που χαίρονται με τα πρώτα τους γενέθλια – οι γονείς να δείτε χαρά που κάνουν, ειδικά όταν κάνουν τα πρώτα τους βήματα και λένε τις πρώτες τους λέξεις.

Όλα είναι αρκετά δύσκολα και καινούρια τον πρώτο χρόνο, ειδικά για τη μητέρα που εκτός από τη μόνιμη κούρασή της, έχει και την ανησυχία του αν κάνει όλα όσα πρέπει και μάλιστα σωστά για την ανάπτυξη του παιδιού της…

Γύρισε σπίτι και βρήκε τις πατούσες του μωρού της πρησμένες σαν μπάλες. Όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί, της σηκώθηκε η τρίχα…

Έχει γίνει μία σύλληψη σε ένα άτομο που φέρεται να έκαψε τα πόδια ενός μωρού. Το άτομο αυτό ήταν η νταντά του. Είναι άλλη μία περίπτωση κακοποίησης από νταντά και μάλιστα πολύ φρικτή. Αυτή τη φορά το περιστατικό συνέβη στο Maryland και περιελάμβανε ένα μωρό, ένα τηγάνι που έκαιγε και μία άρρωστη νταντά.

Η 36χρονη Ismelda Ramos Mendoza από το Bladensburg συνελήφθη και κατηγορείται για παιδική κακοποίηση. Τι ακριβώς έκανε; Είναι δύσκολο να φανταστούμε πως κάποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα ανυπεράσπιστο μωρό, αλλά η Mendoza κατηγορείται πως πήρε το 6 μηνών κοριτσάκι και του έκαψε τα πόδια.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 23 μηνών αγοράκι έφυγε από το κρεβάτι: Αυτό που το κατέγραψε η κάμερα να κάνει με τον σκύλο δεν το χωράει νους

Μωράκι πρησμένες πατούσες

Φαίνεται πως η νταντά έφτιαχνε τορτίγιες με το τηγάνι. Το μωρό έκλαιγε και έτσι εκείνη εκνευρίστηκε. Οπότε τι έκανε για να το κάνει να σταματήσει; Πήρε τα πόδια του και τα έβαλε μέσα στο τηγάνι που έκαιγε.

Όπως καταλαβαίνετε, όταν η μητέρα γύρισε σπίτι, ρώτησε την νταντά τι είχε συμβεί στα πόδια του μωρού της. Εκείνη έκανε την χαζή και είπε πως δεν ήξερε τι είχε συμβεί. Η μητέρα δεν την πίστεψε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία για να αναφέρει την κακοποίηση που είχε δεχτεί το μωρό από την νταντά.

Μετέφεραν το μωρό στο νοσοκομείο όπου φρόντισαν τα εγκαύματα 2ου βαθμού που είχε στα πόδια του. Πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο εξέφρασαν την οργή τους και πως δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς κάποιος έκανε κάτι τόσο άρρωστο σε ένα νεογέννητο μωρό.

Οι νταντάδες εξάλλου υπάρχουν για να φροντίζουν τα μωρά και τα παιδιά. Πώς γίνεται κάποιος να νομίζει πως προκαλώντας πόνο σε ένα μωρό θα το κάνει να σταματήσει να κλαίει; Ο πόνος είναι λογικό να φέρει περισσότερο κλάμα. Αυτή η ιστορία μας υπενθυμίζει πως είναι πολύ σημαντικό να διαλέγουμε προσεκτικά τους ανθρώπους στους οποίους εμπιστευόμαστε τα μωρά μας.

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share