Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το ζεϊμπέκικο του μπαμπά της νύφης που έκανε τα πατώματα να...τρίξουν - "Βροχή" τα λουλούδια

Θαυμάστε τον

15 Ιουλίου 2020 14:08
Το ζεϊμπέκικο του μπαμπά της νύφης που έκανε τα πατώματα να...τρίξουν -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάθαμε πλάκα με τον πατέρα της νύφης, ο οποίος χόρεψε ένα τρομερό ζεϊμπέκικο στο γάμο της. Σηκώθηκε και περήφανος μας χάρισε ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο που ανακάλυψε το Athensmagazine.gr, ξεσήκωσε τους πάντες με το χορό του, δείχνοντας, να το απολαμβάνει με τη ψυχή του, και χόρεψε καλύτερα και από έναν γαμπρό. Όλοι τον θαύμασαν και τα λουλούδια έπεσαν "βροχή".

Υπό τους ήχους του Δημήτρη Μητροπάνου, και το τραγούδι "Ρόζα", ο άνδρας απολαμβάνει τη στιγμή. Δείτε το βίντεο που ανατριχιάζει:

Άντρας χορεύει μερακλίδικα ζεϊμπέκικο με κωλοτούμπες σε συναυλία και ξεσηκώνει τα πλήθη

Ένας άνδρας ο οποίος βρισκόταν πίσω από την σκηνή όπου διεξαγόταν η συναυλία δε μπόρεσε να αντισταθεί στο τραγούδι «Μη μου ξαναφύγεις πια» το οποίο ερμήνευε εκείνη την ώρα ο Παντελής Θαλασσινός και έτσι ακολουθώντας τον ρυθμό χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο από καρδιάς

Viral έχει γίνει το ζεϊμπέκικο ενός άνδρα στην συναυλία του Παντελή Θαλασσινού στην Πάρο.

Μάλιστα ήταν τόσο δυνατό το χειροκρότημα το οποίο απέσπασε ο άνδρας, που ως και οι καλλιτέχνες επί σκηνής κατάλαβαν πως ένας άνδρας χόρευε με την ψυχή του στο πίσω μέρος της σκηνής.

Μας έκλεψε τη δόξα» δήλωσαν αστειευόμενοι οι καλλιτέχνες στο κοινό της συναυλίας όταν αντιλήφθηκαν το λόγο της ενθουσιώδους αντίδρασης του.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Το ζεϊμπέκικο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας που ξεσήκωσε όλο τον κόσμο- Προκαλεί μόνο συγκίνηση

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λεβέντης όσο κανείς άλλος: Το σπάνιο ζεϊμπέκικο του Στράτου Διονυσίου που έμεινε στην ιστορία

Ο Στράτος Διονυσίου ήταν ένας... λεβέντης που ξεχώριζε. Ένας ιδιαίτερος καλλιτέχνης, ο οποίος θα μείνει για πάντα στην ιστορία για τις υπέροχες ερμηνείες του και το σπάνιο, μάγκικο χαρακτήρα του.

Το ζεϊμπέκικό του δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Σε ένα σπάνιο ντοκουμέντο, που έρχεται από μια επίσκεψή του στο Ισραήλ εν έτει 1988, ο αείμνηστος τραγουδιστής σηκώνεται και όλη η Γη «τρίζει» από τον τρομερό χορό του, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε τον 65χρονο που τρελαίνει τους πάντες.

Άπαντες άρχισαν να τον χειροκροτούν, να του πετούν λουλούδια και να τον αποθεώνουν, με το παλικαρίσιο του ζεϊμπέκικο να είναι από τα καλύτερα που έχουμε δει και το βίντεο να μετρά πάνω από 127.000 προβολές.

Δείτε το εδώ:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share