Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

4 λιοντάρια έκαναν "ντου" σε σπίτι οικογένειας - Όταν χτύπησε ο συναγερμός έπαθαν σοκ

Βίντεο ντοκουμέντο!

15 Ιουλίου 2020 09:55
4 λιοντάρια έκαναν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτη ιστορία σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr! Αλήθεια ποια θα ήταν η αντίδρασή σας αν χτυπούσε μέσα στη νύχτα ο συναγερμός του σπιτιού σας και ξαφνικά βλέπατε 4 λιοντάρια μπροστά σας;

Αναστάτωση προκλήθηκε σε μία οικογένεια ο συναγερμός που είχαν στο σπίτι τους από την… εισβολή που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο μπαλκόνι τους. Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους και κοιτούσαν αποσβολωμένοι το… θέαμα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, στο μπαλκόνι της οικίας τους είχε… εισβάλει μία φαμίλια από λιοντάρια, τα οποία αναζητούσαν τροφή και νερό. Συγκεκριμένα, στο σημείο βρέθηκε μία λιονταρίνα μαζί με τα τρία μικρά της και έκαναν… επιθεώρηση στις εγκαταστάσεις.

Η οικογένεια κοιτούσε αποσβολωμένη αυτό που εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια τους, την στιγμή που το συμβάν κατέγραψε και η κάμερα ασφαλείας που είχαν στο σπίτι. Τελικά, τα λιοντάρια αποχώρησαν από το σπίτι χωρίς να… προβούν σε κάποια ζημιά.

Μια ιστορία που μας έφερε στο μυαλό και την αντίστοιχη: 2 Κλέφτες μπήκαν στο σπίτι: Μόλις τους είδε το λιοντάρι έγινε το… απίστευτο!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Στο κλουβί ενός λιονταριού βρέθηκε μια μπάλα - Όταν μια φύλακας πλησίασε για να την πάρει...

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως μια μπάλα ήταν αρκετή για να καταλήξει σε τραγωδία στο ζωολογικό κήπο.Τι συνέβη όμως;

Όπως έχουμε ξαναδεί πάμπολλες φορές τα λιοντάρια δεν έχουν και ιδιαίτερα φιλικές διαθέσεις ούτε φημίζονται για την φιλοξενία τους, οι επιθέσεις τους αμέτρητες κι αυτό γιατί δεν θέλουν να εισβάλει κανείς στο χώρο τους, πολλές φορές ακόμη κι ο ιδιοκτήτης ή φροντιστής τους, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένα αγοράκι πλησίασε ένα λιοντάρι. Μια τέτοιου είδους άγρια επίθεση όμως σίγουρα δεν είχαμε ξαναδεί.

Την συγκεκριμένη ημέρα, το λιοντάρι είχε τοποθετηθεί κανονικά στο κλουβί του και η πόρτα είχε κλείσει. Κανείς δεν κατάλαβε όμως πως η πόρτα δεν είχε κλείσει καλά, καθώς όπως αποδείχθηκε, μια μπάλα την είχε μπλοκάρει.
Το λιοντάρι κατάφερε να βγει και πρόλαβε να αρπάξει μια 22χρονη εκπαιδευόμενη από τον αστράγαλο πριν γίνει αντιληπτό από τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

Η Άλεξ Μπλακ πάλεψε, ενώ οι φύλακες επιχειρούσαν να αποσπάσουν την προσοχή του ζώου, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το λιοντάρι τράβηξε την κοπέλα από το λαιμό στο κλουβί του και την κατασπάραξε πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει. Οι φύλακες πέταξαν αρχικά αναισθητικά βέλη στο ζώο και όταν αυτό δεν έπιασε, πυροβόλησαν οκτώ φορές και το σκότωσαν. Ήταν όμως πολύ αργά για την Αλεξ Μπλακ, που πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία λόγω των τραυμάτων στο λαιμό της.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share