Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Μια μάνα άφησε τoν γιο της με την γιαγιά και τον παππού - Δεν περίμενε να κάνουν αυτό μέσα στο αυτοκίνητο...

Δεν πάει το μυαλό σας

14 Ιουλίου 2020 15:30
Μια μάνα άφησε τoν γιο της με την γιαγιά και τον παππού - Δεν περίμενε να κάνουν αυτό μέσα στο αυτοκίνητο...
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Μια μητέρα άφησε το παιδί της στη γιαγιά και τον παππού για να το προσέχουν. Δεν περίμενε όμως ότι θα αντιδρούσαν κάπως έτσι...

Μετά από 26 χρόνια γάμου, ο Έμιλ και η Ρενέ ξέρουν ακόμα πως να κάνουν ο ένας τον άλλον να χαμογελάει. Τους αρέσει πολύ να τραγουδάν μαζί – ειδικά όταν είναι και ο εγγονός τους εκεί για να ακούει και να χαίρετε τις εκπληκτικές φωνές τους.

Το 2014, έστησαν μια κάμερα στο αυτοκίνητο και αποφάσισαν να δώσουν τη δική τους ερμηνεία στο τραγούδι της Disney “Love Is An Open Door”, από την ταινία Frozen. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικό αξιολάτρευτο. Έτσι φαίνεται ότι κάποιοι παππούδες μπορούν και τα καταφέρνουν, σε αντίθεση με αυτή εδώ την γιαγιά που έκανε κάτι εξοργιστικό στο εγγόνι της.

Έχουμε δει αρκετές παρόμοιες εκτελέσεις τραγουδιών σε αμάξια που διάφοροι κάνουν πως τραγουδάν ενώ παίζει από πίσω το τραγούδι, αλλά σ’αυτή την περίπτωση το ζευγάρι όντως ξέρει να τραγουδάει… και είναι πολύ καλοί!

Όσο για τον εγγονό, φαίνεται πως περνάει τέλεια και κουνάει το κεφάλι του στο ρυθμό. Όπως θα δείτε είναι σίγουρο πως λατρεύει την ταινία και θυμάται σχεδόν όλα τα τραγούδια της.

Τι τυχερό παιδί να έχει τέτοιους ταλαντούχους και αγαπημένους παππούδες!

Ένας παππούς βρήκε 95.000 σε ένα χαρτοκιβώτιο που η σύζυγος του έκρυβε για πολλά χρόνια: Όταν μάθετε που τα βρήκε θα εκπλαγείτε!

Μερικοί παππούδες είναι διαφορετικοί και γι’ αυτό οι ιστορίες τους έχουν την τιμητική τους εδώ, στο διαφορετικό…Όπως αυτό το ηλικιωμένο ζευγάρι που έκλεισε σχεδόν 50 χρόνια ευτυχισμένου συζυγικού βίου. Βέβαια, αυτό που μας κίνησε το ενδιαφέρον στην περίπτωσή τους δεν είναι η επέτειος του γάμου τους, αλλά κάτι άλλο, πολύ πιο ανατρεπτικό στην ιστορία αυτού του ζευγαριού.

Η αλήθεια είναι πως μοιράζονταν τα πάντα, αλλά κάποτε η γιαγιά ζήτησε κάτι από τον σύζυγό της. Τον παρακάλεσε να μην κοιτάξει ποτέ μέσα σε εκείνο το παλιό κουτί παπουτσιών που έκρυβε στη ντουλάπα κι ο παππούς σεβάστηκε τη μικρή ιδιοτροπία της. “Γυναίκες”, θα είχε σκεφτεί σίγουρα…

Κάποτε η γιαγιά αρρώστησε και δεν της έμενε πολύς χρόνος ζωής, γι’ αυτό και του είπε να κοιτάξει επιτέλους μέσα στο κουτί. Ο παππούς πήγε σπίτι, το άνοιξε και βρήκε μέσα…95,οοο δολάρια, καθώς και δυο πλεκτές, χειροποίητες κούκλες. Η έκπληξή του ήταν τόσο μεγάλη που έτρεξε στη σύζυγό του να μάθει τί ακριβώς του έκρυβε τόσα χρόνια!

Να σας θυμίσουμε και την ιστορία: Γιαγιά και παππούς ήταν παντρεμένοι εδώ και 70 χρόνια - Λίγο πριν πεθάνουν αποκαλύφθηκε το σκοτεινό μυστικό τους...

“Πριν παντρευτούμε, η γιαγιά μου μου είχε πει πως το μυστικό της επιτυχίας ενός γάμου είναι να μην τσακώνομαι με τον άντρα μου. Με συμβούλευσε αν σου θυμώσω ποτέ, να μην φωνάξω, να μην εξοργιστώ, μόνο να πλέξω μια κούκλα για να εκτονωθώ.”, του αποκάλυψε. Εκείνος κοίταξε τις δυο κούκλες και συγκινήθηκε. Ώστε, λοιπόν, μόνο δυο φορές είχε θυμώσει μαζί του όλα αυτά τα χρόνια! “Και τα λεφτά; Πού βρέθηκαν;”, τη ρώτησε ξανά. “Τα λεφτά, καλέ μου, είναι από τις υπόλοιπες κούκλες που κατάφερα να πουλήσω!”, του απάντησε χαμογελώντας!

Ένας παππούς βρήκε 95.000 σε ένα χαρτοκιβώτιο που η σύζυγος του έκρυβε για πολλά χρόνια

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share